blog NIT

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

blog NIT - VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Ferty Energy

 

Kvalitet vašeg života zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije

Zdravlje bez lekova

Funkcijonisanje složenog organizma nije moguće ukoliko ćelija ne proizvede više energije nego što joj  je potrebno za prostu reprodukciju i sopstveno održavanje.

Samo višak energije omogućiće izgradnju složenog komunikacionog i odbrambenog sistema (imuniteta)

Polazeći od ove činjenice logično bi bilo pokušati i  lečenje organizma kroz optimizaciju energije na ćeliskom nivou. VIŠE…

4 life punjačEnergetski punjač vaših ćelija.

Bilo da želite podići svoj nivo energije na nivo budističkog Monaha ili kao pomoć vašem organizmu da ozdravi  uredjaj Ferty –  Energy Charger je pravi izbor.

Obično, bar jednom u životu, pruži vam se pirlika da zauvek promenite vaš život.  Ferty Energy predstavlja revoluciju u oblasti zdravlja jer nudi mogućnost da se napokon bavite svojim zdravljem kroz preventivu a ne kada problem već bude evidentan.
Ferty Energy   je revolucionarni uređaj koji stimuliše bioelektrične i biohemiske funkcije tako što podiže nivo energije u ćelijama. Kada ćelije a samim tim i organi čiji su osnovni element ima optimalnu energiju organizam će ispravno funkcionisati, osećaćete se dobro i bićete zdravi. Organizam će biti u stanju da otkloni sve nepravilnosti, nedostatke, i eliminiše toksine…
Optimalna energija organa i organizma u celini  daje vašem telu mogućnost da otkloni oštećenja   i ” popravi” ga.
Dostignuća iz oblasti kvantne medicine pokazala su da je zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaše ćelije.  Zdravo telo u celini vibrira izmedju  60 – 70 MHz a potencijal ćelije izmedju – 70 do – 80 mili Ampera.
 Ako frekvencija padne na 59/58 MHz možete se prehladiti, a ako frekvencija nastavi da opada možete doživjeti i veće probleme zdravlja.
Isti je slučaj i sa elktro potencijalom ćeliske membrane.
Pad na 60 mV već ukazuje na problem a ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apotoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi stadium kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišlati ozbiljno o svom zdravlju i životu.
Ukoliko vam se čini da je ovakav način razmišljanja logičan a želite više informacija možete nas kotaktirati i zakazati besplatne konsultacija images 5

Za više informacija na kojem principu funkcioniše ovaj uredjaj možete pogledati na ovde…images 5

Povezane teme….

Ćeliski potencijal (napon) predstavlja energetski pokazatelj zdravstvenog stanja

Zdravelje ćelije

stem cell therapy

FRT ® povećanjem membanskog potencijala povećava se i ćeliski metabolizam. Na taj način se poboljšava sposobnost ćelije da funkcioniše. Noramlizacijom napona aktivira se i  “osmotski”mehanizam što za posledicu ima veću  apsorpciju minerala i hranjivih supstanci u ćeliju. U isto vrijeme mobiliše se bolja cirkulacija krvi i dotok kiseonika u ćeliju. More info…