blog NIT

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

blog NIT - VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Kontakt

Dozvolite da vas naučimo kako da o svom zdravlju odlučujete sami.  To više nije teško jer ste već uspeli  u mnogo težim stvarima: da govorite, pišete, hodate…. Biti zdrav je samo još jedna nova veština.
Marina1

Marina Luketina Šunjka autor Nutrition Info Therapy i Total Body Repair programa.

Suočeni sa beskrajnim izborom hrane I kontradiktornim informacijama u vezi toga šta je dobro a šta ne, mnogi su u nedoumici kome verovati. Rekalame poput: zdrava, vegetarijanska, organska, makrobiotička, posna, bez šećera, bez holesterola, 100% prirodana ne garantuje da je sve to tačno I zaista dobro i zdravo za Vas. Sa druge strane i pored obilja takozvane “zdrave” hrane i“revolucionarnih” dijeta, u rešenju problema, gojaznosti, celulita, alergija i većine zdravstvcenih problema nije se daleko odmaklo.

Iz tog razloga želim svima koje to zanima da na jednostavan i praktičan način pomognem da reše ovu i mnoge druge nedoumice.

Kao nutricionista smatram da je svaka osoba jedinstvena i da lečenje, tretmani i ishrana mora biti prilagodjena svakom pojednicu. Iz tog razloga ako vi, klijenti u vašem fiteness centru ili zaposleni u vašoj firmi imate potrebu za uslugama nutricionista ili stručnjaka iz oblasti integrativne i kvantne medicine  pravo je vreme da se upoznate sa ovom mogućnošću.

Sobzirom da je lično iskustvo najbolja preporuka pozivamo vas da nas posetitte i lično se uverite u naše mogućnosti i znanje. Pozovite nas na 063 10 20 702 i zakažite svoj termin za prezentaciju.

slika5 poslednja strana

 

 

 

IMG_0429

Dr.Nawal and Marina

Back_entrance_1600

DIREKTOR PRODAJE I MARKETINGA

Qatar – Doha

Maja Loncar

Sponsorship & Sales Manager   Qatar Management Consulting

Apriori Group Qatar www.aprioriworld.com,

UAE – Dubai

Djurdjica Borković

Sales Manager   +971509567676

Toronto, Canada Area

Nebo Djurdjevic – member of your Advisory Board, working on strategic partnerships and commercial deals.

+190 53300032