blog NIT

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

blog NIT - VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Mislite na vreme.

 

Poštovani, pokušajte da zamislite ovu situaciju:

Uspešni ste. i bogati. Živite u srećnom braku, imate divnu decu, okruženi dobrim prijateljima. Sve u svemu da vam svako pozavidi.

Iznenada, saznajete da bolujete od neizlečive bolesti i živećete još samo 1 mesec.

Dobra vest je da postoji tajni lek koga je pronašao neki ludi naučnik i koji će vam omogućiti najmanje 10 godina života.

Medjutim ludi naučnik prodaće vam lek samo pod jednim uslovom: da sve što imate propišete njemu. Daćete mu sve: kuću, kola, posao, akcije, pare na računu. Sve osim vašeg života, porodice, znanja i soposobnosti koje su vam omogućile da zaradite taj  novac i kapital. Naučnik vam daje minut za odluku.

NOVAC ILI ŽIVOT

U ruci drži ugovor kojim sve što imate prepisujete njemu. Sat kuca….tik tak…tik…tak. Potpišete li ugovor ostaje vam samo znanje,porodica i 10 godina života. Hoće te li potpisati ugovor?……tik….tak…još 10 sekunidi….5…4…3…2…1

Šta želite?

VREME ILI NOVAC

Nemojte doći u ovu situaciju.Uvek možemo stvoriti više novca, ali nikada nećemo stvoriti više vremena jer ga svi imamo isto. Od nas zavisi hoćemo li ga provesti zdravi i dobro raspoloženi.

Dovoljno je 1 sat denvno u narednih mesec dana da posvetite sebi da bi zaustavili bilo koju bolest. Posle drugog meseca osetiće te poboljšanje i počećete da ulažete na vaš zdravstveni račun.

Mi znamo kako.Na vama je to sprovodete i zato vas pozivamo da nam se pridružite.Saznajte više…