blog NIT

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

blog NIT - VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Proizvodi

Mnogo toga je važno a samo je zdravlje bitno.

Na ovoj stranici nećete naći reklamu ni za jedan proizvod. Naš cilj je da konačno rešite Vaš zdravstveni problem otklanjajući njegov osnovni uzrok.

Promovišemo samo stvari koje i sami kupujemo i koristimo.

Krenimo od hrane!

 

Važno je šta, kada i koliko jedete. Ali je bitno  šta usvoji vaša ćelija.

Poštovani, na osnou informacija kojima danas raspolažemo smatramo da funkcionalna hrana odličan način da u svoj organizam unesemo sve što je neophodno za njegovo normalno funkcionisanje. Ukoliko to iz nekoga razloga nije moguće potrebno je uzeti kvalitetne BioAktivne dodatke ishrani koje vaš organizam može apsorbovati.

Kroz proizvode koje preporučujemo kada je to neophodno nije nam namera da reklamiramo niti promovišemo ni jednog proizvodjača već želimo da  obezbedimo vašem organizmu neophodne nutritiente ukoliko niste u stanju da to uradite kroz ishranu. 

Naš organizam je savršena mašina koja je u stanju da popravi svaki kvar ukoliko obezbedimo neophodno nutritioente za njegov rad.

Koristeći specifične tehnike testiranja ne moramo nagadjati šta je za vas najbolje.   Možete biti sigurni da vam nećemo preporučiti  bilo koji proizvd koji i sami ne koristimo ili su se kroz praksu nismo uverili u njihov kvalitet.

U centrima Life 4 you  ne koristimo lekove ili terapije u smislu lečenja ili bilo čega sličnog. Sve što budete sprovodili u okviru programa ima za cilj da kroz delovanje na energetskom I informacionom nivou omogućimo ćelijama da uspostavljanjem normalne funkcije aktiviraju isceliteljske sposobnosti vašeg organizma.To je moguće ostvariti na različite načine a vi odlučujete I birate ono šta vam odgovara.

Više informacija…

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*