blog NIT

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

blog NIT - VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Vreme ili $ovac

 

Šta je najvrednije?

SAT

Da bi shvatili vednost vremena pitajte obolelele od raka kojima su rekli da će živeti još 3 meseca ili pokušajte da zamislite ovu situaciju. Uspešni ste, bogati i živite u srećnom braku. Imate divnu decu, okruženi dobrim prijateljima. Sve u svemu da vam svako pozavidi.Iznenada, saznajete da bolujete od neizlečive bolesti i živećete još samo 1 mesec.

Dobra vest je da postoji  lek koga je pronašao jedan čudan naučnik i koji će vam produžiti život za 10 godina.

Medjutim ovaj naučnik prodaće vam lek samo pod uslovom da sve što imate prepišete njemu. Daćete mu sve: kuću, kola, posao, akcije, pare na računu. Sve osim vašeg života, porodice, znanja i soposobnosti koje su vam omogućile da zaradite taj  novac i kapital. Naučnik vam daje minut za odluku.

NOVAC ILI ŽIVOT

U ruci drži ugovor kojim sve što imate prepisujete njemu. Sat kuca….tik tak…tik…tak. Potpišete li ugovor ostaje vam samo znanje,porodica i 10 godina života. Hoće te li potpisati ugovor?……tik….tak…još 10 sekunidi….5…4…3…2…1

Šta želite?

VREME ILI NOVAC

Nemojte doći u ovu situaciju. Uvek možemo stvoriti više novca, ali nikada nećemo stvoriti više vremena. Od nas zavisi hoćemo li vreme provoditi u stvarima u kojima uživamo ili po čekaonicama i ordinacijama.

Želja nam je kroz program Life 4 you na potpuno nov način pristupimo najbitnijem segmentu u vašem životu. Ako ste pomislili na: novac, sreću, ljubav, zdravlje… pogrešili ste. Ono što je najvrednije je vreme. I kada je u pitanju zdravlje mi u stvari mislimo na vreme.

Sve osobe koje imaju saznanje da boluju od neke neizlečive bolesti imaju potrebu da još za koji mesec produže život kako bi mogli provesti VREME sa onima koje vole.

Dakle vreme je ono što je “vredno” . Kada kupimo neku mašinu mi u stvari želimo da dobijemo na vremenu tako što će ona umesto nas obavljati posao dok mi  gledamo omiljenu seriju ili ćaskamo sa decom ili prijateljima.

Kada putujemo avionom plaćamo dva tri puta skuplju kartu kako bi VREME proveli na moru ili planinini a ne u kolima, vozu ili slično.

Kupite 1 mesec života i provedite ga sa vama dragim osobama radeći ono u čemu uživate umesto u čekaonicama i bolničkim sobama.

  • Ako imate zdravstvni ili estetski problem,
  • bezuspešno  tražite rešenje ili
  • vodite računa o svom zdravlju i želite da na vreme otkrijete moguće zdravstvene probleme  Life 4 You vam nudi jednostavno rešenje.

Korak 1.

Pronadjite osobu koja je u stanju:

  • Da locira mesta gde postoje funkcionalni problemi u radu vašeg organizma.
  • Otkrije  uzrok Vašeg problema i  postavi dijagnozu.
  • Da vam ukaže na greške koje pravite u ishrani.
  • Napravi individualni program ishrane i terapije prilagodjen vašim potrebama.

Želimo vam ukazati na stvari koje mogu da vam omoguće da u vremenu koje je pred vama uživate a ne da ga provedete u čekaonicama I bolničkim krevetima.

Ono što vam ne garantujemo je da će te čitajući naše savete bez vašeg uloženog truda i zalaganja rešiti vaš estetski ili zdravstveni problem.

Ono što vam garantujemo je da će te saznati mogući uzrok vašeg problema i  šta je potrebno da preduzmete kako bi aktivirali mehanizam samoizlečenja.

Dovoljno je 1 sat dnevno u narednih mesec dana da posvetite sebi da bi zaustavili bilo koju bolest.

Posle drugog meseca dolazi do osetnog  poboljšanja i počećete da ulažete na vaš zdravstveni račun.

Koji je najbolji način da brinete o svom zdravlju?

Naučite ili pitajte one koji to znaju. Saznajte više

POSTOJE LEKOVI ZA KOJE JOŠ NISTE ČULI….

kvantno informaciona medicina

More info…

Category: Uncategorized