Poklon vaučeri

Koji je najbolji način da brinete o svom zdravlju?

Proverite kompletno stanje organizma za samo nekoliko minuta i saznajte o mogućim zdravstvenim problemima pre ozbiljnih simptoma.

Zašto sumnjati, proveri!

ŽELITE LI SAZNATI?

  • Koja vam hrana smeta?
  • Kako lekovi i terapija koju koristite zaista deluju na vaš organizam?

ŽELITE LI SAZNATI  ODGOVOR NA OVA I DRUGA PITANJA BRZO I POUZDANO.?  ………………………………………CENA 4.500 RSD

 

More info…

ZDRAVSTVENI DETEKTIV

Kada ste u nedoumici kolika vam je temperatura, pritisak ili nivo šećera u krvi vi jednostavno izmerite njihove parametre uredjajima koji mere temperaturu tela, nivo šećera ili visinu krvnog pritiska.

Na sličan način, moguće je izmeriti različite biofizičke parametre organa i organskih sistema i na taj način dobiti veoma važne informacije o svom zdravlju.images 5

………………………………………………………………………………………………………..

O.M.I SCAN – Preventive Diagnostic Scan

 

Princip rada O.M.I Analyzera

OMI TEST 1

Ljudski organizam je sistem sastavljen od velikog broja ćilije koje  se razmnožavaju, rastu i umiru.  Svaka ćelija a time i organi u celini emituju elektromagnetne talase koji predstavljaju i stanje tih organa čime se može dobiti i informacija o zdravlju ili predispoziciji za neke zdravstvene probleme.

O.M.I Scan meri električne aktivnosti organizma na ćeliskom nivou. Postupak je potuno bezbolan, bez kontraindikacija  i traje nekolko minuta.

O.M.I Scan u stanju je da detektuje male ali važne promene u bio – provodljivosti što dovodi do funkcionalnog disbalansa organa.

O.M..-Scan je neinvazivan, brz i pouzdan test koji se može koristiti u promovisanju preventivne medicine i kao drugo stručno mmišljenje pri nedoumicama u pogledu dijagnoze i uzroka nekog zdravstvenog problema.

Ovakva analiza dragocena je za praćenje efikasnosti terapije. Originalnost O.M.I Analiyzera ogleda su u mogućnosti merenja biofizičkih parametara organa. Ovakva tehnologija otvara vrata za razvoj “preventivne” medicine za 21 vek.

O.M.I SCAN – Preventive Diagnostic Scan bazira se na mogućnostima koje nude:

EPD i VEGA uredjaji (elektropunturna i neurovegetativna analiza)kojima je moguće otkriti svaku nepravilnost u organizmu I nekokoliko godina pre nastanka bilo kakvih simptoma.  Moguće je saznati koja je hrana optimalna za vaš organizam I koja hrana može da nam smeta. Moguće je utvrditi prisustvo bakterija, virusa ili parazita I još mnogo toga.

…………………………………………………………………………………………………..

Image result for paketi uslugaPAKETI USLUGA ANALIZA ORGANIZMA

Namenjen za pojedince i korporacije

Skeniranje i analiza kompletnog organizma najbolji je način da se na vreme otkriju sve nepravilnosti u funkcionisanju organizma. Ovaj preventivni pristup nudi nam mogućnost da na veme otkrijemo rizike koji nam mogu narušiti zdravlje. Lekari nas neće poslati na neki od ovakvih pregleda ukoliko se nisu ispoljili odredjeni simptomi. Na žalost tada u nekim slučajevima može biti već kasno. Funkcionalni testovi i analize u mogćnosti su da otkriju potencijalne probleme mnogo pre nego se pojave simptomi. U našem centru koristimo nekoliko različitih uredjaja sa kojima smo u mogućnosti da obavimo preko 10.000 testova i analiza koji je moguće prikazati u više od 98 izveštaja. Zahvaljujući ovakvim mogućnostima po prvi put moguće je  na jednom mestu, neinvazivno dati ogdovor na tri ključna pitanja:

  • GDE SE NALAZI NJIHOV PROBLEM? ……………..4.500 rsd
  • ŠTA JE NJEGOV UZROK?……………………………….8.000 rsd
  • KAKO VRATITI FUNKCIJU ORGANA ILI ORGANSKOG SISTEMA?……………………………………………………15.000 rsd