blog NIT

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Biorezonantni test na gluten i drugu hranu

Ako ste primetili da  vam neka hrana ne prija, ako sumnjate da ste alergični ili intolerantni biorezonantni test bi moga otkloniti ili potvrditi vašu sumnju.
Резултат слика за gluten test
Osetljivost i alergije na hranu danas su uobičajena pojava.  Blogeri na internetu i YouTube kanali nude obilje informacija i saveta na ovu temu koje su često zbunjujući i protivrečni a često nude više pitanja nego odgovora.

Ako i vi imate slečne nedoumice, ako sumnjate da bi mogli biti netolerantni ili alergični  na određene namirnice evo nekoliko saveta i mogućnosti.

Ono što većina prvo uradi je poseta lekru. Ali ako  tada niste dobili  odgovarajući odgovor ili ste zaninteresovani za holistički pristup možemo vam preporučiti alternativne metode.Jedna od mogućnosti koju poput mnogih centara u svetu nudi i naš centar je biorezonantni EPD Test koji koristi elektromagnetske frekvencije za otkrivanje netolerancije na hranu. U pitanju je metoda koja je nastala pre oko 70 godina u Nemačkoj a koja se danas sve više koristi za testiranje kojima otkrivamo kako naš organizam reaguje na hrdanu, začine, lekovito bilje, šampone, deterdžente, kozmetiku ili tkanine.

Bioresonance TestIzgled uredjaja koji se i danas koriste

Naša savremena tehnologija koju poseduje Kvantna zona u mogunosti je da testira preko 20.000 uzoraka i nekoliko stotina funkcionalnih analiza organa i organskih sistema ukoliko je potrebno i da na osnovu toga dobijete individualni plan ishrane.

Ukoliko posedujete HBC karticu imate mogućnost besplatnog testa na gluten i laktozu dok na sve ostale usluge imate 20% popust.

 

Cene ovakvih testova u svetu:

Bioresonance Test na klinici u Londonu košta £ 95 (za jedan sat testiranja)  i 60 £ za kontrolni pregled.

http://turnerclinic.com/