Besplatne konsultacije

Wellness Consulting Life 4 You.

Svakih nekoliko godina objavi se vest kako je pronadjen

  • „Čarobni” napitak koji topi kilograme i celulit.
  • Kozmetika I kreme koje brišu bore i novi lekovi za rak, dijabetes …….

Isto se govorilo  pre pet, deset i dvadeset godina i ništa se nije promenilo.

Mnogi od vas se pitaju zašto dijete, tretmani i preparati koje ste koristili  u želji da se rešite viška kilograma, celulita, ili nekih zdravstvenih problema nisu delovali. Zašto je to tako? Jednostavno lek ili terapija nisu prilagodjeni vašim individualnim potrebama. Dok je nekada lekar morao da pogadja uzrok vaših problema, danas je zahvaljujući razvoju nauke i iskustvu istočne tradicionalne medicine moguće da vrlo brzo  dobijemo odgovor na ovo pitanje.

CyberKnife_System_Beauty_Shot

Iz tog razloga Nutricionistički predlog ishrane na osnovu testa intolerancije i mineralno vitaminskih potreba Vašeg organizma i dobra funkcionlana dijagnostika mesto odakle trebate početi.

Prednosti funkcionalnih analiza u odnosu na konvencionalne metode dijagnostike. Više…….images 11

Zakažite besplatne konsultacije kako bi procenili naš sistem i odabrali program koji odgovara vašim potrebama. Za sve dogovorene rezultate dajemo 100% garanciju zadovoljenja.

Ukoliko ste zainteresovani za funkcionalnu ishranu, integrativnu i kvantnu medicinu ali niste sigurni da li je to rešenje za tvoje probleme možemo vam ponuditi besplatne konsultacije. To može biti prilika da procenitie naše mogućnosti. Naša je prednost individualni prostup, koristimo najsavremenije uredjaje za funkcionalnu dijagnostiku kojim je moguće ustanoviti uzrok vašeg problema.  

 LIFE STILE

 

Besplatne konsultacije možete obaviti u našem centru ili preko skajpa uz prethodno zakazivanje na telefon +381 63 10 20 702  Više…

Leave a Reply