Drugo medicinsko mišljenje

Šta vam je najvažnije kada se osećate loše ili ste bolesni?

 • Jednostavno i brzo zakazivanje terimina za pregled i konsultacije.
 • Razumljive informacije
 • Dovoljno vremena za razgovor i konsultacije
 • Mogućnost konsultacija sa stručnjacima iz različitih oblasti medicine.

Statistike govore da je preko 80% dijagnoza pogrešno. Drugo medicinsko mišljenje može biti dobar način da budete bliže pravoj dijagnozi.

Zdravi imaju stotine briga, a bolesni samo jednu

Statistike govore da je preko 80% dijagnoza pogrešno. Drugo medicinsko mišljenje može biti dobar način da budete bliže pravoj dijagnozi i adekvatnom načinu lečenja.

 

Suočeni sa beskrajnim ponudama revolucionarnih dijeta, čudotvornih preparata, lekova i tretmana više nismo u stanju da realno procenimo i donesemo odluku. Jedni su za drugi protiv, pa se logično postavlja pitanje kome zapravo verovati?

Ukoliko i vi imate slečne dileme  a nemate koga da pitate spremni smo da vam pomognemo. Zahvaljujući savremenim tehnologijama u mogućnosti smo da klijentima veoma brzo omogućimo takozvano drugo stručno medicinsko mišljenje i odgovore na sledeća pitanja:

 • Da li je moja dijagnoza tačna?
 • Da li  lečenje, program ishrane i suplementacija koja mi je propisana u skladu sa mojim potrebama?
 • Da li postoje druge mogućnosti lečenja, koje su bolje i efikasnije od onih koje su meni propisane?
 • Koje bi metode komplemtarne medicine mogli preporučiti?

Za razliku od drugih sličnih ponuda naš sistem je jedinstven iz nekoliko razloga:

 • Najbolji odnos cene i kvaliteta
 • Brzina
 • Naš fokus je na pronalaženju uzroka a ne samo posledice
 • Multidisiplinarni pristup podrazumeva stručno mišljenje oficialne i komplementarne medicine
 • Primena različitih metoda dijagnostike.

Pokrenuli smo akciju 4Life – Drugo  stručno mišljenje na osnovu procene I analize funkcionalnog stanja organa i organskih sistema pre, za vreme i nakon korišćenja leka ili neke druge vrste terapije.

Zdravi imaju stotine briga, a bolesni samo jednu
Svaka osoba je specifčna ličnost kako u fizičkom tako I u pogledu navika, ukusa, potreba I mogućnosti što znači I da terapija, ishrana, suplementacija mora biti individualno prilagodjena.

 

Dok je nekada lekar morao da pogadja uzrok problema na osnovu onoga što mu je pacijent rekao ili je sam video danas zahvaljujući novim funkcionalnim dijagnostičkim analizama moguće je veoma precizno proceniti mogući uzrok esteskog ili zdravstvenog problema, odabrati adekvatan način terapije I pratiti efekat terapije ako je potrebno I svakodnevno.

 

Zašto je ovo ispravan pristup?

Veoma često  uzrok estestkog ili zdravstvenog problema nije poznat a često  imamo I pogrešnu dijagnozu što dovodi do odgadjanja lečenja, pogrešnih lekova koji deluju samo na simptome a ne na uzork. Gojaznost je dobar primer ove situacije. “Topit”i kilograme, masnoće ili lečiti simptome za koje nije poznat uzrok nije dobro rešenje.

Posledice ovakvog pristupa često dovode do pogoršanja situacije, komplikacija a često i do smrtnog ishoda.

4 Life drugo medicinsko mišljenje može se primeniti za bilo koji estetski ili zdravstveni problem. Bilo da je u pitanju višak kilograma, alergija, neplodnost, dijabetes ili kancer

Bolesnici koji su suočeni s malignim bolestima nalaze se u teškoj situaciji borbe za vlastiti život i za zdravlje. Najčešće u takvim situacijama bolesnici zajedno sa svojim najbližima obilaze stručnjake iz različitih područja medicine težeći  nabolji način za njihovo lečenje.
4life Drugo stručno mišljenje® želi vam omogućiti da dobijete odgovor na svako pitanje i nedoumicu koju imate.

4Life Drugo stručno mišljenje®  pruža:

Individualan pristup svakom bolesniku

Razumevanje sadašnjeg stanja i uzroka bolesti

Multidisciplinarni pristup – stručne osobe iz različitih oblasti medicine.

U slučaju potrebe dodatnih pregleda i tretmana saradjujemo sa centrima u zemlji i inostranstvu vodeći dračuna o potrebama i mogućnostima klijenta.

Dostupnost najmodernijih metoda dijagnostike i terapije iz oblasti integrativne i kvantne medicine, funkcionalne ishrane.

Leave a Comment