Drugo stručno mišljenje

U saradnji sa vrhunskim inostranim lekarima, proverite svoju dijagnozu

ZDRAVSTVENI DETEKTIV

Kada ste u nedoumici kolika vam je temperatura, pritisak ili nivo šećera u krvi vi jednostavno izmerite njihove parametre uredjajima koji mere temperaturu tela, nivo šećera ili visinu krvnog pritiska.

Na sličan način, moguće je izmeriti različite biofizičke parametre organa i organskih sistema i na taj način dobiti veoma važne informacije o svom zdravlju.images 5

 

Ovi uredjaji omogućavaju savremenom čoveku da veoma brzo i pouzdano otkrije postojanje nepravilnosti u radu organizma kako bi na vreme mogao preduzeti i druge mere dijagnostike i terapije.

Zamislite da imate mogućnost da jednostavnim testom proverite koja vam hrana smeta, šta to izaziva osip na vašem telu, nadimanje, glavobolje ili bolove. San svakog lekara je da pronadje odgovor na 3 pitanja.

 • Gde je problem?
 • Zašto?
 • Kako ga lečiti

Zahvaljujući mogućnostima koje nudi funkcionalna medicina odgovor na ova pitanja moguće je dobiti brzo, pouzdano,  bez bola, hemije i zračenja.

Funkcionalne analize i testovi nude mogućnost kontinuiranih pregleda jer su neinvazivni, jednostavni i ne zahtevaju velike pripreme što daje mogućnost da i pacijent i lekar uoči moguće probleme pre nego što se pojave simptomi a i da kontroliše i procenjuje rezultate leka ili terapije koji pacijent koristi.

Sa ovim analiza imate mogućnost da pratite određene funkcije organa  i da na vreme prepoznate mogući problem, pre nego što se pojave simptomi. Ovo znači da možete zatražiti medicinsku pomoć na vreme. Što ranije određenu bolest diagnostifikujete, to su veće šanse  da ozdravite.

Želimo da omogućimo što većem broju ljudi da se upozna sa mogućnostima i prednostima njihove primene. Po prvi put moguće je  kroz preventivne funkcionalne analize i testove sazanati predispoziciju za zdravstvene probleme nekoliko godina pre prvih simptoma i time ih preduprediti.

 

Prevencija, najbolji način da brinete o svom zdravlju.

5--838227-Glowing scan of human body in loop

U današnje vreme, svedoci smo činjenice da je zahvaljujući  velikom broju novih lekova, medicinskih zahvata i higijensko-dijetetskim mera, prosečan životni vek čoveka na planeti produžen i  u proseku traje oko 80 godina. Ako se samo uporedi sa polovinom prošlog veka, kada je prosečan životni vek bio oko 65 godina, vidimo da su promene ogromne.

Ali savremen način života nosi i određene rizike koji nisu bili karakteristika prethodnog perioda. Ti rizici su svakodnevni i poznati ljudima širom planete. Nepravilna i neredovna  ishrana, stresan način života, upotreba savremenih tehničkih dostignuća koja nas odvajaju od prirode i preko potrebnog odmora doveli su do pojave nekih ozbiljnih oboljenja koja prate savremenog čoveka.

Iz tog razloga, savremena medicina neprestano sugeriše da su redovne kontrole i preventivni pregledi najbolji način da se  vrlo ozbiljni poremećaji zdravlja otkriju pre nego se vidno manifestuju.

I savremena medicina nije svemoguća, veliki broj bolesti kada je u fazi razvoja ili u završnoj fazi jednostavno ne može da zaustavi progresiju pa se lečenje svodi na kratak produžetak  ili poboljšanje kvaliteta života.

Paleta biorezonantnih biofizičkih testova Vam omogućava da brzo i pouzdano usrtanovite početne nepravilnosti organizma i malim promenama u životu predupredite bolest  i bankrot jer prema poslednjim istraživanjima  u Amereici je bolest najčešći uzročnik bankrotsva.

Saznajte o mogućim zdravstvenim problemima pre ozbiljnih simptoma kao i gde se nalazi mogući uzrok. Više…images 5

 

 

images 5

Više informacija

 

Zašto se testirati i pregledati?

NA OVAJ NAČIN  POVĆAVA SE OSEĆAJ SIGURNOSTI I KONTROLA NAD VLASTITIM ZDRAVLJEM.

Gde  mogu obaviti Testove?

Na OVOJ STRANICI možete nas kontaktirati kako bi vam zakazali termin.

Koja je cena ovakvih pregleda?

Pri odabiru proizvoda i usluga proverite šta dobijate jer je to mnogo važnije nego koliko ste platili.

FUNKCIONALNA DIJAGNOSTIKA

Funkcionalna dijagnostika nudi mogućnost  nekoliko stotina različitih funkcionalnih testova i analiza a koji nam mogu dati odgovore o postojanju:

Ali ono što je za uspešnu terapiju neophodno, potrebno je saznati  gde se nalazi problem, koji je njegov uzrok i kako će odredjeni lek ili terapija delovati i pre nego popijemo i jedan lek ili započnemo tretman.

POVEZANE TEME….

Funkcionalna dijagnostika u mogućnoEXPO 2015sti je da nam da odgovore na velki broj pitanja ali su 3 pitnja možda naj važnija.

 1. GDE SE NALAZI PROLEM
 2. ŠTA JE NJEGOV UZROK
 3. ŠTA MOŽE DA POMOGNE

Na osonvu funkcionalne dijagnostike moguće je napraviti 100% individualne programe:

Funkcionalne ishrane za osobe sa različitim zdravstvenim i estetskim problemima.

 • Programi za mršavljenje
 • Pre i postoperativne dijete
 • Nutritivni programi za sportiste
 • Individualne nutritivne programe na osnovu testa Intolerancija na hranu

Aktuelne nutritivne terapije:

 • Uljno proteinska ishranana (dr. Budvig)
 • Brojsova terapije
 • Makrobiotika
 • Ishrana po krvnim grupama
 • Medicinska nulta ishrana
 • Ishrana presnom-živom hranom Row food
 • Vegetarijanska ishrana

Programi namenjeni noramlizaciji:

 • Holesterola, hipertenzija, nivoa insulina i količine tečnosti u organizmu

Nutritivni programi namenjeni osobama sa dijagnozama poput:

 • Osteoporoze, kardiovaskularnih bolesti, menopauze…

Tretmani i terapije iz oblasti kvantno informacione medicine:

 • MRT Terapije – mikrogeneratorske talasne terapije
 • MGI Terapije – mikrogeneratorske informacione terapije
 • FRT Terapije – frekventno rezonantne terapije

U zavisnosti od informacija koje želimo dobiti potrebni su odgovorajući softveri i stručno osoblje koje će biti u stanja da analiziraju dobijene podatke. More info…