Naučite da budete zdravi

EKSPERT ZA VAŠ IZGLED I ZDRAVLJE

Nutrition Info Therpy

„NAUČITE DA BUDETE ZDRAVI I POMOZITE SEBI I DRUGIMA KORISTEĆI ZNANJE KVANTNE I ISKUSTVO ISTOČNE TRADICIONALNE MEDICINE.

· SAZNAJTE;

· ŠTA JE UZROK ESTETSKIH I ZDRAVSTVENIH PROBLEMA POPUT ALERGIJA, DIJABETESA,KANCERA.

· KAKO DA SAMI ODREDITE POSTOJANJE:

  • INTOLERANCIJE NA HRANU ILI ALERGENE TOKSIČNOSTI I INFEKCIJE
  • · KOJI VAM MINERALI I VITAMINI NEDOSTAJU
  • · KAKO UZ POMOĆ FREKVENTNO REZONANTNE TERAPIJE MOŽETE ZAUSTAVITI BILO KOJU BOLEST

· Jednom će mo vam pokazati mi a posle će te to moći raditi i sami.

Verujte to više nije teško uspeli ste u mnogo težim stvarima, da govorite, godate pišete….

Biti zdrav je samo još jedna nova veština

Seminar Nutrition Info Therapy

· Osnovni nivo:

· Preventiva i tretmani hroničnih i tumorskih bolesti.

Zahvaljujući napretku nauke i tehnike danas je moguće da budemo upozoreni i na najmanju anomaliju i nepravilnost u organizmu i da se na taj način predvide svi zdravstveni problemi sa kojima se može suočiti jedna osoba u toku života

I ne samo da možemo predvideti bolest nego možemo i zahvaljujući preciznim merenjima na ćeliskom i informacionom nivou delovati na ispravku inforamcionih grešaka koje mogu biti i nasledne. Na taj način možemo ne samo preventivno delovati na samom početku bolesti već možemo promeniti, zaustaviti i izbrisati nasledne bolesti.

Ono zbog čega se naši seminari i radionice razlikuju od drugih:

Pored teorije koju u većini slučajeva ne možete primeniti na svom zdravstvenom problemu svaki polaznik seminara dobiće i mogućnost da se i praktično uveri u mogućnosti bilo dijagnostike,terapije i svega što se na seminaru prezentuje.

Zanači, upoznaćete se sa svojim stvarnim zdravstvenim stanjem. Ne koliko vam je godina već koliko je star odnosno mlad vaš organizam.

· Kako otkriti prisustvo parazita, sprovesti detoksikaciju uz individualni program ishrane.

  • Naučiće te jednostavnu tehniku testiranja postojanja intolerancije na hranu,lekove,kozmetiku…. i na taj način ustanovi postojanje intolerancije na neku materiju bez igala hemije i zračenja.
  • kako nastaje bolest i kako otkriti tumor mnogo pre nego što primetite zdravstvene probleme.
  • Upoznaće te se sa  mikrogeneratorskom informacionom terapijom dr.Skripnjuka iz oblasti kvantne medicine.
  • Kada prodjete sve faze obuke vi nećete samo više znati, nego će te ako se budete i pridržavali onoga što učite i zaista biti zdravi. 


Svaka osoba koja na seminar dovede još jednu osobu dobiće besplatnu dijagnostiku na biorezonantnom skeneru organa po vašem izboru.(štitna žlezda, jetra, pankreas….

Želimo da vam prezentujemo: Automatski medicinski sistem analize funkcionalnog stanja organizma koji je u stanju da otkrije.

1. U kakvom je trenutnom funkcionalnom stanju vaš kompletan organizam

2. Kako dosadašnji način života, ishrane,lekova koje koristite utiče na vaše zdravlje i stanje organa i organskih sistema.

3. Ovom analizom u stanju smo da bolest uočimo i nekoliko godina pre skenera, ultra zvuka, uobičajenih krvnih analiza a i pre bilo kojih simptoma što je presudno kada su u pitanju: dijabetes,moždani i srčani udar,kancer…….

SVE TO ZA SAMO JEDAN SAT BEZ BOLA, IGALA, HEMIJE I ZRAČENJA.

U ČEMU JE PREDNOST OVE DIJAGNOSTIKE

U poredjenju sa konvencionalnim metodama medicinske dijagnoze, uključujući I ultrazvuk ili kompjutersku tomografiju razlikuje se s mnogo aspekata.

1.Rezultati dobijeni nakon petnestominutnog skeniranja I analize obučenog stručnog osoblja zameniće desetak specijalizovanih pregleda što znači da će te biti poštedjeni mnogih nepijatnosti: Desetine sati provedenih u zakazivanju, čekaonicama, problemima u saobraćaju i nalaženju parking mesta. A naravno I troškovi pregleda I analiza od kojih će većina biti u granicama normale (a vi se ne osećate dobro)

2. otkrićemo eventualno prisustvo infekcija I alergija.Konvencionalnim metodama iz iz krvi, urina I stolice tačnost rezultata je 14 do 30% a uz pomoć Psi VectorDiacara preko 70%

3.Nakon pregleda, doktor dobija maksimalni sveobuhvatne informacije o stanju zdravlja pacijenta, I to na samom početku manifestacije bolesti pre bilo kakvih simptoma ,što nije moguće korištenjem drugih poznatih dijagnostičkih metoda.

4.Ova metoda dijagnoze je vrlo konforna I za pacijenta I za doktora. Ne zahteva posebne pripreme za pacijenta (posta, ispiranja creva ili primene toksičnih preparata niti uzimanja uzoraka. Dakle bez bola, igala, hemije I zračenja.

5. Na osnovu analize I pregleda moguć je odabir leka bilo da se radi o farmaceutskom proizvodu, hrani, bioaktivnim dodatcima ishrani ili homeopatskih lekova na potpuno individualnoj osnovi.

6. Kontrola I praćenje efikasnosti terapija I lekova koji se koriste što u mnogome olakšava I ubrzava oporavak I lečenje pacijenta

7. Dijagnostika uz pomoć ovih aparata sigurna je čak I za trudnice, bebe I iscrpljene bolesnike.

Za više informacija tel. +381 63 10 20 702 SRBIJA

clip_image002[4]