Intolerancija

Poštovani, zahvaljujemo vam se na ukazanom poverenju I prilici da vam kroz savete i sugestije budemo prijatelj i vodič u pogledu ishrane I pravilnog odnosa prema sopstvenom izgledu i zdravlju.

 

U mogućnosti smo da vam damo odgovor na većinu pitanja vezanih za estetske i zdravstvene probleme  a čiji uzork može biti hrana. Kako bi bili sigurni da će savet biti što delotvorni koristimo savremene uredjaje za funkcionalnu analizu:

  • EPD/ EAV ANALIZER
  • VEGA TEST
  • O.M.I QVANTUM ANALIZER
  • BIOREZONANTNI SOFTVER

Ovim uredjajima moguće je obaviti nekoliko stotina različitih testova i analiza kojima je moguće ustanoviti funkcionale promene organa i organskih sistema,biološku starost organizma, postojanje netolerancije na hranu,  mineralno vitaminski deficit, stepen toksičnosti, postojanje bakterija i virusa, efikasnost leka ili terapije koju koristimo…

1. Test intolerancije

Intolerancija na hranu, alergija ili nešto drugo?

Intolerancija pitanja i odgovori

Intoleranicja na hranu

2. Funkcionalna analiza.

Za one koji žele da saznaju uzrok intlerancije na hranu ili uzrok bilo kojeg drugog zdravstvenog ili estetski problema preporučujemo i funkcionalnu analizu organa ili organizma u celini.

3.Medikamentozna procena efikasnosti ili neželjenih efekata lekova, vitamina, dodataka ishrani…  

Test intolerancije na hranu, funkcionalna analiza ili medikamentozni test najednostvni je put da otkrijete:

  • Koja hrana vam smeta,
  • koji je osnovni uzrok vaše alergije, intolerancije ili gojaznosti ,
  • imali koristi od onoga što pijete ili samo bacete novac.

 

NA KOJI NAČIN TEST FUNKCIONIŠE?

Svaki čovek ima jedinstven genetski zapis koji odredjuje I naše fiziološke funkcije.

 

 

 

 

Stvaranje energije je primarni zadatak organizma I organizam se trudi da tu energiju uzme iz odgovarajućih namirnica.

U skladu sa genetskim zapisom svaka osoba ima potrebu za različitim namirnicama kao izvorom energije.

preuzmi 

O.M.I funkcionalna analiza i testiranje se sprovodi tako što se preko informativnih zona na čelu rukama i nogama mere biofizički  parametri unutar našeg organizma na ćeliskom nivou.

images (17)

  

Kompjuterski program, koristeći sličan princip koji se koristi i pri merenju EKG signala, meri potencijale naših ćelija I uporedjuje ih sa svojom bazom podataka.

 

Pogledajte prednosti funkcionalne analize u odnosu na druge vrste dijagnostike. VIŠE>>>


Pametnim izborom hrane uz pomoć testa netolerancije moguće je preduprediti I otkloniti mnoge zdravstvene probleme.

Medjutim ukoliko izostanu rezultati potrebno je da ustanovite i koji je uzrok vaše netoleracnije.Kada budete upoznati sa osnovnim uzrokom naša je preporuka da sprovedete detoksikaciju i revitalizaciju organa čija je funkcija opteraćena i da na taj način konačno rešite problem.

Individualni savet i program sa ciljem detoksikacije i revitalizacije bazira se na parcialnoj ili kompletnoj funkcionalnoj analizi vašeg organizma. Samo na ovaj način kada se usresredite na uzrok problema a ne na posledice koje vi primećujete na osnovu reakcije na neku hranu, prašinu, polen…rešićete vaš problem zauvek.  SAZNAJTE O ZNAČAJU DETOKSIKACIJE…VIŠE..

Saznajte prednosti funkcionalne analize u poredjenju sa drugim vidovima dijagnostike, ultra zvuka, skenera i klasičnih krvnih alnaliza.

Više…

 

Big Fat Family Diet 

 

 

PRIPREMA ZA PREGLED

Dva sata pre funkcionalne analize nemojte piti kafu, alkohol i gazirano. Nije dobro da budete gladni ali se nemojte ni prejesti. Sobzirom da se pregled obavlja preko informativnih zona na čelu rukama i nogama bilo bi dobro da garderobu prilagodite kako bi vam bilo lakše da bosim nogama stanete na mesingane ploče. 

                   

                  

           

Više informacija o O.M.I analizi, kako se sprovodi.KLIKNI OVDE…

Radi lakšeg snalaženja u Google Calendaru koristite opciju planer i potražitete termin gde piše slobodan ternmin. Brojevi koje vidite i poljima za zakazivanje predstvavljaju poslednje brojeve vaših mob.telefona.

Trenutno sistem zakazivanja preko našeg sajta nije u funciji.

Za sve infomracije koje vas interesuju slobodno nas kontaktirajte ili zakažite besplatne konsultacije….images 5