Procena lekova i terapije koju koristite.

Medikamentozni test.

Nemojte bacati novac na proizvode koji ne samo da vam neće rešiti estetski ili zdravstveni problem nego će te se i razboleti.

clip_image001

Zašto je to važno? Pa zašto nesto piti a da nismo sigurni hoće li nam to pomoći ili ne.


clip_image002

clip_image003 Zašto je to važno? Pa zašto nesto piti a da nismo sigurni hoće li nam to pomoći ili ne.

Zahvaljujuci O.M.I Analyzerima sada  mozete saznati postoje li negativni efekti nekog preparata ili proizvoda kojeg koristite.(vitamini, dodatci ishrane,čajevi,tinkture, kozmetiku, sredstva za licnu higijenu I svega sto vam padne na pamet sem lekova ili terapije koja vam je propisana od strane vašeg lekara.

Ovakva  Funkcionalna procena je moguće već pedeset godina , merenjem  električnog potencijala ćelije u bioaktivnim tačkama.

Još je u drevnoj Kini bilo poznato da na telu čoveka postoje posebna mesta, tzv. akupunkturne tačke , koje se nalaze na energetskim meridijanima tela, a preko kojih je moguće uticati na rad pojedinih organa u telu.

clip_image005

Nemački je naučnik I doktor R. Voll (1904-1988) ovo osnovno saznanje Kineza dopunio je vlastitim otkrićima i pritom stvorio svoju metodu elektroakupunkturne dijagnostike .

Na telu čoveka otkrio je dodatne energetske meridijane i nove bioaktivne točke u kojima je merio prirodni električni potencijal kože. Otkrio je da se na osnovu električnog potencijala u bioaktivnim tačkama može precizno odrediti funkcionalno stanje onih organa koje te tačke odražavaju.

Ustanovio je i da su promene električnog potencijala u bioaktivnim tačkama povezane s različitim funkcionalnim promenama na pojedinim organima i delovima organa, pa se točno može odrediti kakva patološka promena postoji na nekom organu ili na njegovom određenom delu. Vrhunsko otkriće dr. Volla svakako je medikamentozni test! Njime se preko merenja električnog potencijala u bioaktivnim tačkama može ustanoviti kako će neki lek, hrana, kozmetika ili bilo koji vid terapije, delovati na pacijenta pre njegove primene. U svojoj je metodi dr. Voll primenjivao načela homeopatije i koristio homeopatske lekove.

Zašto je to važno? Pa zašto nesto piti a da nismo sigurni hoće li nam to pomoći ili ne.

U ovoj ponudi mozete saznati postoje li negativni efekti nekog preparata ili proizvoda kojeg koristite.(vitamini, dodatci ishrane,čajevi,tinkture, kozmetiku, sredstva za licnu higijenu I svega sto vam padne na pamet sem lekova ili terapije koja vam je propisana od strane vašeg lekara.

Analiza je potpuno bezbolna i zahvaljujući napretku nauke I tehnike to je moguće saznati za samo petnestak minuta. Saznajte više o funkcionalnaoj dijagnostici 

Wellness consulting Life 4 You

Vaš vodic za pametne odluke