Rak-jedan od uzroka

 

Gljivična hipoteza nastanka kancera

 

Na ovaj način ne promovišemo niti jedan lek niti bilo koju terapiju.2011 god.imali smo priliku upoznati dr.Simoncinia i videti rezultate ove terapije ali ne preporučujemo bilo kome da ovo radi sam bez konsultacija sa stručnom medicinskom osobom koja je upoznata sa njegovom metodom ili samim dr.Simoncinijem.

Mišljenja smo da je svaka je bolest izlečiva ali nije svaki bolesnik i da je samo besplatan lek pravi lek.

Vaš vodič za pametne odluke LIFE 4 YOU.

Tekst komletno prenosimo i zahvaljujemo na prevodu i vrednim infomracijama  .(na žalost sajt je navodno stopiran zbog korišćenja tudjih materijala ali smo ga našli na http://youtu.be/mf1nmXcc-XQ )


U ovoj seriji cemo predstaviti hipotezu po kojoj porijeklo raka proistjece iz infekcije gljivicom vrste Candida albicans te se shodno moze lijeciti snaznim anti-fungalnim sredstvom.
Necemo jos uvijek tvrditi da je ova hipoteza tocna – ali mozemo se pozabaviti teoretiziranjem o istoj. Recimo odmah da pruza jednostavno i logicno porijeklo, razvoj i tijek bolesti raka. Sto se tice konvencionalne medicinske zajednice – dan danas su jos uvijek mnogi aspekti ove bolesti misterij. 
Pretpostavljajuci da se radi o infekciji s opcerasirenim oblikom – to nam daje objasnjenje rasirenosti i rasta broja tumora – u svezi s drugom esencijalnom komponentom po ovoj teoriji – padom snage imunosnog sustava. S kemijom kojoj smo izlozeni u industrijskoj energetski bezvrijednoj hrani, otrovima/teskim metalima u vodi i zraku, sve vecim razinama stresa – da sad ne govorimo o PCB-ima, radioaktivnoj prasini, radijaciji radioloskih medicinskih aparatura, mobilnih telefona i mikrovalnih pecnica, cjepivima punim zive i aluminija, lijekovima koji poremecuju kemiju organizma, aerosolima itd. – nas imunosni sustav ima dosta i previse posla – ustvari ima pune ruke posla. I u toj zaposlenosti i izmorenosti popusti obicnoj, ali perfidnoj gljivici.
Ako se tumor uhvati u ranoj fazi moze biti ili fizicki odstranjen ili ubijen zracenjem – kemoterapijom. Dakle, u ovom slucaju – radilo bi se o preventivnom nasilnom odstranjivanju gljivicne kolonije i njenih ranih posljedica iz tkiva organizma prije nego sto je uspjela dovoljno narasti da posalje svoje filijale i metastazira posvuda. No moze doci do povratka tumora ili gljivice – ako se ista tijekom operacije transportirala ili negdje ceka zeleno svjetlo – dobiveno od imunosnog sustava oslabljenog kemoterapijom (sto je eufemizam za OTROV).

Ovo bi se objasnjenje onda poklapalo s tvrdnjama iz serije ”Potisnuti lijekovi”……gdje ulje od konoplje u biti djeluje kao ”doping” za nas endokanabinoidni sustav i potisnik za nas imunosni sustav koji onda rjesava tumore. Isto vrijedi i za tvdnju Boba Becka da njegov protokol – kojeg naravno nudi besplatno svijetu – moze rijesiti i rak – jer se putem elektrifikacije krvi svi strani uljezi – bakterije, gljivice itd. ubijaju i ispustaju iz organizma. Takodjer se tu poklapa koristenje DCA-a.
DCA – jos jedan jeftini jednostavni prah – dikloroacetilna kiselina. Zbog visoke kiselosti u terapeutske svhe se koriste njene soli, ukljucujuci njene soli NATRIJUM DIKLOAROACETAT i kalij dikloaracetat.
Isticem natrijum – jer soda bikarbona je ustvari – NATRIJUM HIDROGEN KARBONAT.
A kako smo vidjeli iz prilozenog da je kiselost okolisa kljucna u smanjivanju populacije gljivica Candida Albicans.

Na žalost i ovaj video je uklonjen navodno zbog kršenja tudjih prava. Nismo sigurni da je to u pitnanju.

Kontroverza ovdje se ustvari vrti oko dr. Tullia Simoncinia – koji vise nije onkolog, odnosno nije doktor. Talijanska lijecnicka organizacija mu je oduzela licencu nakon goleme medijske kampanje protiv njega koja je ukljucivala njegovu navodnu krivicu za smrt pacijenta iz Nizozemske. No unatoc halabuci podignutoj po tom pitanju – g. Simoncini je slobodan covjek i cak sa svojim otkricima i svjedocanstvima tisuca ljudi o izlijecenju putem njegove metode drzi niz predavanja o temi u SAD-u.
Naravno, uvijek se napadalo ad hominem i uglavnom na najprljaviji nacin. Nije mi toliko cudno sto su odredjeni napadi stigli s drzavne televizije – ali krajnje je sumnjivo kada u napad krene poznata satiricka emisija s Berlusconijeve privatne tv-mreze ”Strisca la notizia” – koja je odavno slavna po klevetnickim atentatima i iskrivljavanju cinjenica (naravno, uvijek uz masku da su oni ti koji ustvari otkrivaju istinu).
Naravno – vecina izrugivanja i javnog ponizenja se bazira na jednostavnosti i opcoj pristupacnosti sode bikarbone. Kako bi nesto tako jednostavno moglo biti lijek za tako strasan bauk!? To je otprilike scenarij koji se nudi. A sumnja ostaje posto osim nacelnog nijekanja ponudjene hipoteze – nitko od defamatora nije ponudio racionalno, znanstveno i detaljno pobijanje bilo koje od tvrdnji dr. Simoncinija. Prica je – ”Soda bikarbona!? Nema sanse! On je prevarant!” – i kraj price.
Gospodi u establismentu se nekako sustav – ozracimo vec bolesne ljude i napumpajmo ih otrovom totalno unistavajuci njihova tijela, obrambeni sustav i opcenito volju za zivotom – cini puno razumnijom i ozbiljnijom i boljom – od injekcija ili unosa tekuce verzije sode bikarbone direktno na zahvaceno podrucje – sto je polucilo rezultate kroz svjedocanstva koja cete vidjeti iz raznih dijelova svijeta. 

Dok ima informacija – ima i nade – dok ima nade – ima i borbe.

Još jedan nači da alkalizujete svoj organizam na brz način je alkalna jonizovana voda>>>.