Cene Kyani proizvoda


 Poštovani, na ovoj stranci nalaze se proizodi kompanije Kyani čije proizvode i sami koristimo i preporučujemo ali isključivo nakon testiranja i analize. Bez obzira što su proizodi tehnološki veoma kvalitettni naš je savet da vodite računa da su potrebe svakog organizma različite. Ukoliko proizode želite da koristite radi preventive onda nećete pogrešiti ako konzumirate bilo koji proizvod, medjutim ako je u pitanju zdravstveni problem onda je preporuka da se ipak informišete o mogučnostima njihovog prethodnog testiranja u smislu efikasnosti i nepostojanja kontraindikacija. Više o ovim mogućnostima pogledajte na ovom linku…  images 5
Proizodi se mogu naručiti isključivo preko kompanije Kyani a cene su podložne promeni pa je potrebno prethodno se informisati.

Kyäni Sunset™ 90 Kapsula

 • Cena za kupce: 5.076,00 din
 • Cena za članove: 4.116,00 din
 • Ušteda za članove: 960,00 din

 

SANSET

Kyäni Sunset je savršena kombinacija omega-3. Ovaj pionirski proizvod koristi čista sjemena Aljaški sockeye losos. Ova jedinstvena kombinacija je dostupna isključivo u Kyäni Sunset-u.

Zašto baš ovaj proizvod images 11

 

 

 

………………………………………………………………………………….

Kyäni Sunrise ™ 30 Vrećica

 • Cena za kupce : 6.000,00 din
 • Cena za člaove: 5.040,00 din
 • Ušteda za članove 960 din

SUNRISE

Kyäni Sunrise je izvanredna funkcionalna hrana, koji sadrži Divlju Aljasku borovnicu i devet dodatnih prehrambenih ekstrakta esencijalnih vitamina i minerala u tragovima. Obezbedite svom organizmu kompletne dnevne potrebe za vitaminima, mineralima, enzimima.  Kyäni Sunrise.images 11

 

 

……………………………………………………………………………………………..

 

Nitro Xtreme™ 56ml

 • Cena za kupce: 8.364,00 din
 • Cena za Članove: 7.404,00 din
 • Ušteda za Članove: 960,00 din

 

NitroXtreme420

Kyäni Nitro Xtreme koristi ekstrkt biljke Noni, obogaćen je Koenzimom(CoQ10), magnezijem,cinkom, kromom i niacinom. Ovaj jedinstveni novi proizvod od Kyäni će vas podržati u nastupanju na Xtreme.

“Kao devetorostruka međunarodna osvajačica zlatne medalje u borilačkim vještinama, pokušala sam sve, bez dramatične razlike. S Kyäni sam odmah doživjela povećanu mentalnu budnost, više energije, te obnovljeni angažman za životom. Kyäni NitroFX mi je dopustio da se moj trening poveća 100 posto! Sada imam 68 godina i imam najjaču izvedbu u mojoj karijeri.”
-Mary Louise Zeller, Sundance, UT

images 11

…………………………………………………………………………………………..

nitro

Kyäni NitroFX™ 56ml

 • Cena za kupce: 6.440,00 din
 • Cena za Članove: 5.484,00 din
 • Ušteda za Članove: 960,00 din

Kyäni NitroFX contains an extremely potent extract from the noni fruit. Noni extract has been found to increase the body’s production of nitric oxide. Experience More with Kyäni NitroFX.

Detalji Proizvoda

Cijena : 6.444,00 дин

Nitro Xtreme™ cena 1 bočice od 15 ml 2.200 din

cena 8 bočica od 15 ml

 • Cena za kupce: 16.728,00 din
 • Cena za Članove: 14. 808,00 din
 • Ušteda za članove:1.920,00 

NXT15mlOve zgodne manje kapaljke će vam pružiti moć Kyäni NitroXtreme-a u probnoj veličini. One su također idealne za brze obroke. images 11

 

 

……………………………………………………………………………………..

 

Kyäni NitroFX™1 bočica od 15ml 1650 din

8 bočica od 15 ml

 • Cena za Kupce: 12.888,00 дин
 • Cena za Članove: 10.960,00 din
 • Ušteda za Članove: 1.912,00 din

NFX15ml8pk-420

Kyäni NitroFX sadrži izuzetno potentan ekstrakt ploda noni. Za noni ekstrakt je utvrđeno da povećava telesnu proizvodnju azot oksida. Takođe poznat kao “molekul života”, azot oksid štiti, održava i obnavlja svaku ćeliju u tijelu. Iskusite više sa Kyäni NitroFX. Ove zgodne manje kapaljke će vam pružiti moć Kyäni NitroFX-a u probnoj veličini. One su također idealne za brze obroke. images 11

 

……………………………………………………………………………….

 

Nitro Xtreme™- Health Triangle Pack™

 • Cena za Kupce: 17.400,00 din
 • Cena za Članove: 15.480,00 din
 • Ušteda za Članove: 1.920,00 din

EU_XHTPNajmoćiji trokut zdravlja na tržištu! Uključujući Kyäni Nitro Xtreme™, Kyäni Sunrise™i Kyäni Sunset™, ovaj moćni trokut zdravlja savršen je za sportaše ili poslovne ljude i osigurava moćnu kombinaciju dodataka prehrani koji će održavati vašu radnu uspješnost na najvišoj razini.

Dobivate:
Kyäni Sunrise™ – jednu kutiju koja sadrži 30 vrećica po 30 ml
Kyäni Nitro Xtreme™ – jednu bočicu od 56 ml, s kapaljkom
Kyäni Sunset™ – 90 kapsula

 

Način i uslovi članstva u Kyani.Inc     images 11

Kyäni Nitro Xtreme sadrži jaču koncentraciju Nonija od standardnog trokuta zdravlja. Jedinstveno je formuliran tako da uključuje koenzim Q10, vitamin B1, cink, magnezij i druge sastojke koji daju najveću snagu ovom izvanrednom dodatku prehrani. Kyäni Nitro Xtreme sadrži sastojke za koje je poznato da povećavaju iskoristivost hranjivih tvari, a to znači da uzimanjem Xtrema istovremeno s Kyäni Sunrise i Kyäni Sunset, dobivate veću korist i od drugih proizvoda.

Baš kao i Kyäni trokut zdravlja, Xtreme trokut zdravlja također sadrži samo vrhunske sastojke koji su pametno formulirani kako bi vam osigurali najbolje dodatke prehrani.

Kyäni Sunrise je baziran na moćnoj divljoj Aljaškoj borovnici i sadrži vitamine, minerale i ekstrakte bobičastog voća i bilja. Svaki sastojak u ovom moćnom dodatku prehrani jedinstven je i vrijedan doprinos zdravom i uravnoteženom načinu života.

Kyäni Sunset sjedinjuje najčišći oblik Omega 3 iz divljeg aljaškog Sockeye lososa i drugih divljih riba s Aljaske. Redovito uzimanje Kyäni Sunseta pozitivno doprinosi normalnom radu srca i mozga, kao i vida zahvaljujući visokim razinama EPA/DHA.