Mislite na vreme.

Uspešni ste i bogati. Živite u srećnom braku, imate divnu decu i okruženi ste dobrim prijateljima. Sve u svemu da vam svako pozavidi.

Iznenada, saznajete da bolujete od neizlečive bolesti i živećete još samo nekoliko meseci.

Dobra vest je da postoji tajni lek koga je pronašao neki ludi naučnik i koji će vam omogućiti najmanje 10 godina života. Medjutim naučnik će vam prodati lek samo pod uslovom da sve što imate prepišete njemu. Daćete mu baš sve što ste zaradili i stekli u životu. Kuću, kola, posao, akcije, pare na računu. Sve osim vašeg života, porodice i znanja i soposobnosti koje su vam omogućile da zaradite taj  novac i kapital. Naučnik vam daje minut za odluku.

NOVAC ILI ŽIVOT

Ludi naučnik u ruci drži ugovor kojim sve što imate prepisujete njemu. Sat kuca… Potpišete li ugovor ostaje vam samo znanje, porodica i 10 godina života. Hoće te li potpisati ugovor?

Sat otkucava još 10 sekundi….5…4…3….Šta želite?      

VREME ILI NOVAC

Prestanite verovati u ćudotvorne napitke koji obećavaju čuda.   Uvek je moguće stvoriti više novca, ali ne i vremena.  Svi imamo na raspolaganju samo 24 sata dnevno i 365 dana godišnje i samo od nas zavisi kako će mo ih provesti. Quantum Wellness svojim klijentima nudi mogućnost da malim promenama u ishrani i prijatnim tretmanima u Kvntnoj zoni otklone  nepravilnosti u radu svog organizma mnogo pre pojave simptoma i tako preduprede bolest i uspore procese starenja.