SAZNAJTE KAKO JE DOSADAŠNJI NAČIN ISHRANE UTICAO NA VAŠE ZDRAVLJE

 

  • Da li se i vama desilo da nakon izlaska iz ordinacije imate više pitanja nego odgovora.
  • Da li  ste se ikad zapitali: “Šta nedostaje gotovo svakoj dijeti ili terapiji koju ste probali i kako je moguće da i pored toga što je čovek sleteo na Mesec i dešifrovao genom,  još uvek ne postoji rešenje za gojaznost niti za većinu hroničnih bolesti.
  • Da li je sve baš tako ili nismo dobro obavešteni. Šta je rešenje? Saznaj više…

U moru ponuda koje obećavaju čuda, mnogi su u nedoumici šta  je istina, kako odabrati i kome verovati. Kako da razdvojite činjenice od izmišljotina? Da li da jednostavno prestanete da jedete? Da li da ponovo počnete da pušite? Uostalom, možda se jednog dana pojavi neka studija kaja dokazuje kako to i nije toliko loše. Bombardovani smo savetima, istraživanjima i ogromnim brojem informacija. Kako da znate šta je istinito i da shodno tome radite? Kako da prepozate informacije koje su dobre za vas i kako da se probijete kroz bujicu ostalih podataka, a da vas ona ne preplavi? Rešenje postoji već  50 godina, ali na žalost neko ne želi da vi to saznate.

Ukoliko  želite prave informacije za sebe i svoju porodicu, zelite  da budete ispred konkurencje i svojim klijentima obezbedite vredne usluge moze pravo je vreme da se upoznamo.  

Tri puta nedeljno u našim prostorijama  organizujemo  predavanja na kojima se možete informisati i konsultovati u pogledu ishrane i mogućnosti koje nudi integrativna i kvantna medicina.

Polazeći od činjenice da ljudi najviše veruju u sopstveno iskustvo odlučili smo da svima koji se u narednih 7 dana prijave poklonimo  jedan nutricionistički pregled zahvaljujući kojem će te saznati kako je dosadašnji način ishrane uticao na vaše zdravlje i gde postoje  eventualne nepravilnosti u radu organizma mnogo pre prvih  simptoma. Na ovaj način bićete u mogućnosti da malim promenama u ishrani predupredite eventualne ozbiljnije estetske i zdravstvne probeme.

Ovaj poklon omogućili su prijatelji udruženja NIT,  firma 4 Life BioDesign i  hotel Helvetia.

Za više informacija o našem radu pogledajte na ovom linku a za zakazivanje termina za pregled i konsultacije pozovite nas na telefon +381 63 10 20 702.

Povezane teme…

“Davimo se u informacijama, a gladni smo znanja.” Džon information-overloadNezbit”

Ričard Vurman ističe da dnevno izdanje Njujork tajmsa sadrži onoliko informacija sa koliko se u sedamnestom veku osoba u Engleskoj nije srela tokom celog života.

Da li je pomfrit kancerogen?

Jedna švedska studija iz 2002. godine objavila je da namirnice koje sadrže skrob, kao što su pompfrit, čips, pirinač i žitarice, sadrže i akrilamid koji je laboratoriskim eksperimentima doveden u vezu s rakom. Da li ste zbog toga prestali da jedete ove namirnice? Ako jeste, devet meseci kasnije bili ste verovatno iznenadjeni studijom koja je usledila. Tu je otkriveno da ove namirnice, iako zaista sadrže akrilamid, izgleda ne prouzrokuju rak. More info…