Ponuda za ovu nedelju

Koji je najbolji način da brinete o svom zdravlju?

Saznajte o mogućim zdravstvenim problemima pre ozbiljnih simptoma.

Podatci i mišljenja objavljeni na ovom mestu imaju za cilj isključivo edukaciju. Ne pokušavamo vas lečiti niti prepisati niti jedan lek, jer je za to zadužen jedino Vaš organizam ako mu obezbedimo uslove za normalan rad.

Nepristrasne informacije

Poštovani, želim vas informisati o mogućnostima koje nudi funkcionalna ishrana, integrativna i kvantna medicina i da vam kroz ova predavanju u udruženju NIT omogućimo nepristrasne informacije o zdravlju i izgledu.

Žlimo vas informisati i upoznati sa mogućnošću drugih naučnih metoda kojima je moguće uticati na zdravlje i izgled  a koje vam mogu biti od koristi.

Za one koji žele da svoj centar obogate novim uslugama sprovodimo i kontinuiranu edukaciju  iz oblasti funkcionalne ishrane, elektropunkturne dijagnostike I kvantno informacione terapije uz mogućnost  sticanja licence za rad.

Udruženje saradjuje sa institutom za bioinformatičke tehnologije Inmed iz Ukraine a sa udruženjem Quantes sprovodimo obuku iz oblasti Elektropunkturne dijagnostike, Funkcionalne ishrane i Kvantno Informacione Terapije  koja je priznata i licencirana u Miinistarstvu zdravlja Republike Srbije.

Sobzirom da su pojmovi: funkcionalna, integrativna, kvantna analiza, dijagnostika i terapija nešto o čemu verovatno nemate puno informacija neophodno je da se prvo informišete i tek na osnovu toga donesete odluku.

Mogućnost da proverite kompletno stanje organizma bez bola, hemije i bilo kakvog zračenja nije ništa novo. Još je pedesetih godina prošlog veka dr.R. Woll koristio metodu elektropunkturne dijagnostike na čijim temeljima se bazira savremena kvantna  medicina. Danas se ovakve analize i testovi (zbog toga što su u mogućnosti da ustanove funkcionalne a ne morfološke promene) mogu svrstati u funkcionalnu dijagnostiku.

Ove analize nisu zamena za druge lekarske preglede ali su se u mnogim slučajevima pokazale kao odličan način da se otkrije i pravi uzrok vašeg estetskog ili zdravstvenog problema.

Sobzirom da trenutno na tržištu postoji veliki broj sličnih usluga i ponuda teško je proceniti njihov kvalitet zbog čega smo odlučili da vas putem besplatnih prezentacija  upoznamo sa realnim mogućnostima ali i  ograničenjima kada su u pitanju alternativne metode dijagnostike i terapije.

Za više infomracija o Marinimom načinu rada pogledajte na ovoj straici…

Povezane teme….

Mnogi od Vas se pitaju zašto dijete, tretmani i preparati koje ste koristili u želji da se rešite viška kilograma, celulita, ili nekih zdravstvenih problema nisu delovali. Šta nedostaje gotovo svakoj dijeti ili terapiji koju ste probali?

Jednostavno, nisu prilagođene potrebama Vašeg organizma.

Sve do nedavno, lekar ili terapeut je morao pogađanjem da traži uzrok Vaše gojaznosti ili zdravstvenog problema i to na osnovu onoga što ste Vi podelili sa njim ili je sam zaključio.

Danas  zahvaljujući razvoju nauke I tehnike moguće je da se precizno dobiju informacije o potrebama I nedostatcima vašeg organizma. Moguće je predvidi većinu bolesti zahvaljući dostignućima iz obalsti takozvane funkcionalne dijagnostike.

Udruženje NIT želi vam biti prijatelj i vodič u pogledu ishrane i pravilnog odnosa prema sopstvenom organizmu.

Zdrave ćelije = zdrav organizam!

 

. Problem starenja izgleda i zdravlja je nešto što brine svakog  čoveka..

Zamislite da vam neko kaže da je moguće:

  • · Zaustaviti bolest ako je imate, ma kako se ona opasno zvala.

· Da postoji način da se zaštitie od takozvanih neizlečivih bolesti da više ne morate živeti u strahu da će te jednog dana dobiti bolest koja je nasledne prirode ili koja je posledica lošeg “stila života”

  • Šta biste bili voljni dati kada bi vam neko rekao  da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, a  da u pedesetoj izgledate kao da vam je 35.

Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih. Medjutim I let na mesec nekada je bio nezamisliv.  Zato otvorite vaš um za nešto novo što će vam omogućiti da razumete kako funkcioniše vaš organizam jer će te samo tada 100% sa sigurnošću znati i verovati da On ima mehanizame za korekciju  gojaznosti, celulita I lek za sve zdravstvene probleme.

Ni jedan estetski ili zdravstveni problem ne nastaje odjednom, on se postepeno razvija,  a da nismo ni svesni opasnosti

 

Krenimo redom. Saznajte koji su uzroci zdravstvenih problema. U svim slučajevima “tajanstvenih” estetski I zdravstvenih oboljenja kao što su: gojaznost (I to je bolest), alergije, migrene, hipertenzija, artritis, dijabetes, epilepsija, kancer,hiv …alaze se ne baš tako tajanstveni uzročnici:

  

Cell recovery (obnova ćelije) suština kojom se trebate baviti.

Regeneracija na ćeliskom nivou je suština kojom bi medicina budućnosti trebala da se pozavbavi.

Samo ako su one zdrave I dobro funkcionišu može biti zdrav I organizam, a samo pravilnim radom svih organa I mi možemo biti zdravi.


Mi se ne bavimo bolestima mi govorimo o podmladjivanju i zdravlju vaših ćelija.

I pored ogromnog novca koji se ulaže u pronalaženja “čarobnog” leka za “neizlečive” bolest i revolucionarnog dijeta I tretmana za  estetske probleme poput gojaznosti I celulita još  uvek nema rezultata.

Da li je to moguće ili mi , nismo obavešteni.?

Kako je moguće da i pored toga što postoji preko 6000 naučnih radova u svetskoj naučnoj literature, o deletvornosti I ispravnosti različitih integrativnih metoda informacije o njima čuvaju kao tajna od javnosti.

Jedna od načina da ciljano i veoma precizno delujemo na funkciju ćelije je informoterapija.

 More info….

Leave a Reply