Nutricionistički savet

Uživanje u hrani bez brojanja kalorija!

Besplatne konsultacije sa nutricionistom u centru life 4 you za vaš estetski ili zdravstveni problem uz primenu jednostavnih I iprirodnih principa

Uživanje u hrani bez brojanja kalorija!

Mnogi od Vas se pitaju zašto dijete, tretmani i preparati koje ste koristili u želji da se rešite viška kilograma, celulita, ili nekih zdravstvenih problema nisu delovali. Šta nedostaje gotovo svakoj dijeti ili terapiji koju ste probali?

Nisu prilagođene potrebama Vašeg organizma.

Gojaznost je vrlo česta u današnje vreme, a osim genetike i metabolizma, na našu liniju još daleko više utiču neumerena i nepravilna ishrana i loše navike.
Većina nas rado bi poradila na tome, ali ni sami ne možemo biti sigurni šta je to što našem organizmu odgovara a šta ne dok se ne posavetujemo sa stručnom osobom.
Nemojte se skrivati iza široke odeće ili besomučno vežbati bez efekta – krenite od same srži problema, od vaše ishrane, i počnite da živite zdravije a izgledate lepše i samouverenije!

Sve do nedavno, lekar ili terapeut je morao pogađanjem da traži uzrok Vaše gojaznosti ili zdravstvenog problema i to na osnovu onoga što ste Vi podelili sa njim ili je sam zaključio. Danas zahvaljujući razvoju nauke I tehnike moguće je da se vrlo brzo ustanovi osnovni uzrok tih problema I na taj način dobijete savet u pogledu načina ishrane I odabira terapije kako bi pravili manje grešaka I olakšali rad lekarima ili terapeutima.

U centru Life 4 You predložiće vam sistem kojim ćete usporiti svoj biološki sat I koji će odraditi kozmetiku Vašeg organizam ali, iznutra. Ako budemo delovali na uzrok imamo puno više šanse da zajedno dodjemo do cilja.

Uz pomoć nutricioniste Marine koja će vam otkriti gde pravite greške u pogledu ishrane biće vam sasvim lako živeti u harmoniji sa svojim telom.

Marina Luketina Šunjka nutricionista dijetetičar bavi se više od 20 godina nutricionizmom a u zadnjih 6 godina u saradnji sa Kijevskim institutotm za integrativnu medicinu promoviše I obučava zainteresovane za oblast nutricionizma i korišćenje savremenih uredjaja za analizu postojanja intlerancije na hranu, mineralno vitaminskog statusa, postojanja toksičnosti I infekcije.  

ako želite da zaista rešite problem pogledajte kako bi trebalo…