O.M.I Kvantna Analiza

Mnogo toga je važeno a samo je zdravlje bitno.

Podatci i mišljenja objavljeni na ovom mestu imaju za cilj isključivo edukaciju.  Ne pokušavamo vas lečiti niti  prepisati niti jedan lek, jer je za to zadužen jedino Vaš organizam ako mu obezbedimo uslove za normalan rad. Takodje mogućnosti funkcionalnih analiza i “dijagnostike” koje promovišemo nisu  zamena ta lekarski pregled. Njen cilj je  prevashodno u edukaciji i prevenciji i naša želja je da vas upoznamo sa njenim realnim mogućnostima i ograničenjima.

 Biorezonantni  zdravstveni detektiv.

Mogućnost da proverite kompletno stanje organizma bez bola, hemije i bilo kakvog zračenja nije ništa novo. Još je pedesetih godina prošlog veka dr.R. Woll koristio metodu elektropunkturne dijagnostike na čijim temeljima se bazira savremena kvantna medicina. Danas se ovakve analize, testovi…mogu svesti pod pojam funkcionalne dijagnosike.

 

Nepristrasne informacije

Želja nam je da vas  informišemo o mogućnostima koje nudi kvantna medicina. i da vam omogućimo nepristrasne informacije o različitim načinima funkcionalne dijagnostike i analize. Potrebno je  znate da za  lečenje skoro svake bolesti sem hiruške intervencije, antibiotika, citostatika, hemioterapije i zračenja postoje i načini koje se primenjuju u oblasti integrativne i kvantne medicine.

Za one koji žele da svoj centar obogate novim uslugama sprovodimo i kontinuiranu edukaciju   iz oblasti funkcionalne ishrane, elektropunkturne dijagnostike I Qvantnoinformacione terapije. Predstavnici smo instituta za bioinformatičke tehnologije Inmed iz Ukraine   Više…

 

Sobzirom da su pojmovi funkcionalna, integrativna, kvantna analiza, dijagnostika i terapija nešto o čemu verovatno nemate puno informacija neophodno je da se prvo informišete i tek na osnovu toga donesete odluku. Uporedite cene ali i šta za svoj novac i dobijate. Pored kvaliteta uredjaja kojim se analize obavljaju vrlo je važna stručnost osoba koje rade.

Ako želite da prestanete da pušite nemojte tražiti savet pušača, psihijatar koji je nervozan, rasejan kao i nutricionista koji je i sam debeo sigurno neće biti dobar izbor.  

Prvi uslov pre bilo kojeg tretmana, terapije ili dijete je otkriti uzork problema, U tu svrhu u našem centru koristimo nekoliko savremenih uredjaja za merenje funkcionalnog stanja organa pojedinačno ili kompletnog organizma.

Funkcionalna procena organizma moguća je na različite načine:

  • Uobičajene (analize krvi, rengen,ultrazvuk, skener…)
  • Savremene biorezonantne analize različitim kompjuterskim softverima.
Centar za funkcionalnu ishranu I prevenciju Life 4 You u svom radu koristi nekoliko uredjaja za brzu kompjutersku dijagnostiku kako bi mogli zadovojiti potrebe svojih korisnika u pogledu kvaliteta usluge i cene..
Kako odabrati analizu koja odgovara vašim potrebama. Više…

Za više informacija o našem radu I ostalim mogućnosti možete nas kontaktirati OVDE…

 

UPOZORENJE!!!

Na tržištu postoji veliki broj uredjaja za takozvanu kvantnu dijagnostiku koji se nude na internetu. Veliki broj uredjaja (kopija)sem spoljašnjeg izgleda nema nikakve sličnosti sa originalnim uredjajaima. Njihov kvalitet je vrlo diskutabilan i ako niste dovoljno stručni, nemate iskustva i mogućnostima da proverite dobijene rezultate, dobro promislite pre nego se odlučite da uradite pregled ili kupite uredjaj. Pogledaj link…

Saradjujemo sa  Naučno-istraživačkim institutom negentropijske medicine, NDI INMED, iz Ukrajine. Organizjumo seminare i obezbedjujemo uredjaje za Elektropunkturnu dijagnostiku i Kvantno Infodrmacionu terapiju.