Poklon vaučeri

Poštovani, na ovaj način želimo što većem broju ljudi preneti informaciju mogućnostima  i prednostima funkcionalne dijagnostike  zbog čega smo vam ovom prilikom  poklonili 2 vaučera.

Vaučer za besplatan MINERALNO VITAMINSKI TEST koji će te pokloniti jednoj osobi

 

vitamin test

 

Drugi vaučer namenjen je Vama i on vam obezbedjuje  popust od 50% za sve usluge u našem ccentru.

FUCTIONAL HEALTH TEST

Ova ponuda važi za period od 15.01 do 15.02. 2014 godine uz prethodno zakazivanje.

Mnogo toga je važno a samo je zdravlje bitno.
O zdravlju razmišljamo samo kada se razbolimo a za redovne preventivne preglede nikada nemamo vremena. Napravitie pauzu i obavite preventivni funkcionalni pregled i uštedite vreme I novac. Na ovaj način možete saznati kako lek koji pijete zaista deluje na vaš organizam, koja hrana vam smeta postojanje toksičnosti, mineralno vitaminski deficit i još nekoliko stotina izveštaja.

Udurženje za funkcionlanu ishranu omogućio je svim svojim članovima  ovu zaista vrednu uslugu uz mogućnost dobijanja “drugog” stručnog mišljenja i konsultacija sa stručnjacijma iz oblasti nutiricionizma, homeopatije integrativne I kvantne medicine.

Ova i druge analize ne predstavlja medicinsku dijagozu ili kao zamena za lekarski pregled ali vas mogu precizno usmeriti kom lekaru specijalisti da se obratie kako nebi gubili vreme I novac.

Mogućnosti kvantne medicine u dijagnostici I terapiji su ogromne ali kao I drugim oblastima  treba biti obazriv I dobro se informisati.

Dijagnostika je naročito interesantna jer je neivazivna i bez kontraindikacija. Obavlja se uz pomoć  uredjaja koji mereći različite biofizičke parametre u našem organizmu mogu nam pomoći da saznamo funkcionalno stanje organa pojedinačno I u celini. Na tržištu postoji  veliki broj ponuda sa ovakvom vrstom pregleda I analiza zbog čega se treba informisati o stručnosti I iskustvu osobe koja to radi. Često se  rezultati ovih analiza  neće poklopiti sa rezultatima oficialne medicine. Razlozi su brojni a grešeke su česte I sa jedne I sa druge strane. Najčešća je nedovoljna obučenost I nestručnost  osoba koje ovakve analize rade.(u državnim ustanovama je uzrok neiskustvo I  neposvećenost pacijentu zbog preopterećenosti lekara.) a često uzrok leži u nekvalitetnim uredjajima koji se koriste u radu.

Ako dobijete pogrešnu procenu uzroka vašeg problema a samim tim I pogrešnu terapiju izgubićete dosta vremena koje ste mogli iskoristiti za druge stvari.

Udurženje NIT saradjuje već dugi niz godina sa institutom za bioinforamatičke tehnologije iz Ukraine i stručnjacima iz različitih oblasti integrativne I kvantne medicine. U saradnji sa medjunarodnim udruženje za kvantnu medicinu Quanttes organizjemo obuku iz oblasti elektropunkturne dijagnostike I informoterapije sa mogućnošću sticanja licene za rad.