Procena efikasnosti terapije

Funkcionalna procena leka ili terapije koju koristite.

Nemojte bacati novac i gubiti vreme koristeći proizvode koji Vama ne odgovaraju.

clip_image001

Zašto je to važno?  Pa zašto nesto piti a da nismo sigurni hoće li nam to pomoći ili ne.


clip_image002

clip_image003 Nije u pitanju kvalitet proizvoda već koliko je on efiasan za vaš problem.

Zahvaljujuci O.M.I Analyzerima sada  mozete saznati postoje li negativni efekti nekog preparata ili proizvoda kojeg koristite.(vitamini, dodatci ishrane,čajevi,tinkture, kozmetiku, sredstva za licnu higijenu I svega sto vam padne na pamet sem lekova ili terapije koja vam je propisana od strane vašeg lekara.

Ovakva  Funkcionalna procena je moguće već pedeset godina , merenjem  električnog potencijala ćelije u bioaktivnim tačkama.

Još je u drevnoj Kini bilo poznato da na telu čoveka postoje posebna mesta, tzv. akupunkturne tačke , koje se nalaze na energetskim meridijanima tela, a preko kojih je moguće uticati na rad pojedinih organa u telu.

clip_image005

Nemački je naučnik I doktor R. Voll (1904-1988) ovo osnovno saznanje Kineza dopunio je vlastitim otkrićima i pritom stvorio svoju metodu elektroakupunkturne dijagnostike .

Na telu čoveka otkrio je dodatne energetske meridijane i nove bioaktivne točke u kojima je merio prirodni električni potencijal kože. Otkrio je da se na osnovu električnog potencijala u bioaktivnim tačkama može precizno odrediti funkcionalno stanje onih organa koje te tačke odražavaju.

Ustanovio je i da su promene električnog potencijala u bioaktivnim tačkama povezane s različitim funkcionalnim promenama na pojedinim organima i delovima organa, pa se točno može odrediti kakva patološka promena postoji na nekom organu ili na njegovom određenom delu. Vrhunsko otkriće dr. Volla svakako je medikamentozni test! Njime se preko merenja električnog potencijala u bioaktivnim tačkama može ustanoviti kako će neki lek, hrana, kozmetika ili bilo koji vid terapije, delovati na pacijenta pre njegove primene. U svojoj je metodi dr. Voll primenjivao načela homeopatije i koristio homeopatske lekove.

Zašto je to važno? Pa zašto nesto piti a da nismo sigurni hoće li nam to pomoći ili ne.

U ovoj ponudi mozete saznati kako odredjeni preparat, lek ili hrana deluju na vaš organizam pre nego što ga i popijete kako bi uštedeli i vreme i novac.

Analiza je potpuno bezbolna i zahvaljujući napretku nauke I tehnike to je moguće saznati za samo petnestak minuta. Saznajte više o funkcionalnaoj dijagnostici https://nit.co.rs/blog/?p=1696#more-1696

Wellness consulting Life 4 You

Vas vodic za pametne odluke