REALNA PROCENA BIOLOŠKE STAROSTI I ZDRAVLJA

 

 

REAL AGE END HEALTH

Realna procena vaše biološke starosti i zdravlja.

clip_image001

Šta je RealAge? 

Samo zato što znate datum svog rodjenja ne znači da su vaš um i telo u skladu sa vašim kalendarskim godištem. Za samo desetak minuta koliko traje skeniranje  možete dobiti tačnu procenu vašeg zdravstvenog stanja i biološke starost.

Zahvaljujući merljivim parametrima našeg organizma uz pomoć funkcionalnih analajzera otkrivamo važne činioce koji dovode do fizioloških poremećaja,zdravstvenih problema I starenja.

Zasniva se na najnovim dostignućima iz medicine i biofizike koji će nam omogućiti individualnu procenu i 100% individualni program čiji je cilj da uspori vaš biološki časovnik.

Nikada nije kasno , pokrenite vaš biološki sat u nazad.

clip_image003

prednosti ove analize:

Ovaj test namenjen je ekspertima koji vode računa izgledu i zdravlju svojih klijenata kao i pojedincima za pokretanje novog načina života (lifestyle):

clip_image005

On pomaže u praćenju  programa treninga, mršavljenja, pomaže povećanju samopouzdanja, energije i vitalnosti.

Možete I vizuelno pratiti rezultate programa koji sprovodite što vam može uštedeti dosta vremena i energije.

 Vaš terapeut na ovaj način može vam dati daleko kvalitetnije savete u pogledu ishrane detoksikacije ili bilo koje druge terapije.

Uz druge vrste alanliza i pregleda imaćete mogućnost postizanja maksimuma u procesu treninga što može biti odlučujući faktor u odnosu na konkurenciju.

 

 

Za razliku od sličnih testova koji koriste  vage i uredjaje za “analizu” procenta masti, mišićne mase, uz popunjavanja ili odgovaranja na bezbroj pitanja, u našem centru koristimo medicnski biorezonantni softver za funkcionalnu analizu organa i organskih sistema.

 Ova vrsta analize radi se  tako što se klijentu preko informativnih zona na čelu, rukama i nogama mere različiti parametri unutar organizma. Zahaljujući tim podatcima u mogućnosti smo da dobijemo  podatake o funkcionalnom stanju svih organa na osnovu kojih je moguće dati procenu realne biološke starosti  klijenta.

Za lečenje vam nisu  uvek potrebni skupi lekovi i terapije.

Ukoliko znamo uzrok i u kakvom smo zdravsteno (funkcionalnom) stanjuj sve je mnogo lakše. Na vama je da dodjete – ostalo prepustite nama. Sve što vam budemo predložili   ima za cilj da se kroz delovanje na energetskom i informacionom nivou  aktiviraju isceliteljske sposobnosti vašeg organizma.To je moguće ostvariti na različite načine a vi odlučujete i birate ono šta vam odgovara. Ovu i druge vrste funkcionalnih analiza i testova sprodi Marina Luketina Šunjka ovlašćeni predavač za elektropunkturnu dijagnostiku i informoterapiju po metodi dr. Skripnjuka. Ukoliko želite možete se konsultovati u vezi  ishrane ili terapije koju koristite kako bi dobili drugo stručno mišljenje. Saradjujemo sa institutom za integrativnu medicinu iz Kijeva, dr.Simonicnijem iz Italije i svima koji imaju nešto kvalitetno da ponude. 

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite vaš centar obogatiti sa novim sadržajima iz oblasti kvantne medicine, poput: testa intoleranicje na hranu i alergene, elektropunkturne dijagnostike, Real Age- realne pocene starosti i funkcionalnaog stanja organa i organskih sistema pozovite nas.

 

Wellness consulting Life 4 You

mob. +381 63 10 20 702