Saznajte uzrok vaših problema

Koji je najbolji način da brinete o svom zdravlju?

Proverite kompletno stanje organizma za samo nekoliko minuta i saznajte o mogućim zdravstvenim problemima pre ozbiljnih simptoma kao i gde se nalazi mogući uzrok.

Podatci i mišljenja objavljeni na ovom mestu imaju za cilj isključivo edukaciju.  Ne pokušavamo vas lečiti niti prepisati niti jedan lek, jer je za to zadužen jedino Vaš organizam ako mu obezbedimo uslove za normalan rad.

Nepristrasne informacije

Želja nam je da vas kroz ovakve promotivne ponude informišemo o mogućnostima koje nudi kvantna medicina. i da vam omogućimo nepristrasne informacije o zdravlju i izgledu. Potrebno je  znate da za sprečavanje I lečenje skoro svake bolesti postoje i druge naučne i prirodne metode o kojima možda niste čuli a koje vam mogu biti od koristi.

Za one koji žele da svoj centar obogate novim uslugama sprovodimo i kontinuiranu edukaciju  iz oblasti funkcionalne ishrane, elektropunkturne dijagnostike I kvantno informacione terapije uz mogućnost nabavke uredjaja i sticanja licence za rad.

Predstavnici smo instituta za bioinformatičke tehnologije Inmed iz Ukraine  i jedini sprovodimo obuku za sprovodjenje njihove kvantne dijagnostičko – terapeutske metode koja je priznata i licencirana u Miinistarstvu zdravlja Republike Srbije.

Sobzirom da su pojmovi funkcionalna, integrativna, kvantna analiza, dijagnostika i terapija nešto o čemu verovatno nemate puno informacija neophodno je da se prvo informišete i tek na osnovu toga donesete odluku. Uporedite cene i kvalitet usluga pre nego što donesete odluku.

Vrlo je važna stručnost osoba koje obavljaju funkconalnu analizu (dijagnostiku). Ako želite da prestanete da pušite nemojte tražiti savet pušača, psihijatar koji je nervozan, rasejan kao i nutricionista koji je i sam debeo sigurno neće biti dobar izbor.

Funkcionalna procena organizma moguća je na različite načine:

 • Uobičajene (analize krvi, rengen,ultrazvuk, skener…)
 • Savremene kvantne i biorezonantne analize različitim kompjuterskim softverima.

Mogućnost da proverite kompletno stanje organizma bez bola, hemije i bilo kakvog zračenja nije ništa novo. Još je pedesetih godina prošlog veka pronadjene su i korišćene različite tehnike testiranja i analiza funkcionalnog stanja organanizma. Danas se ovakve analize i  testovi mogu svesti pod pojam kvantne ili funkcionalna dijagnosika.

Ove analize nisu zamena za druge lekarske preglede ali su se u mnogim slučajevima pokazale, ukoliko ih sprovode stručne osobe kao odličan način da se otkrije pravi uzrok vašeg estetskog ili zdravstvenog problema. Na žalost još dugo će ovakve vrste dijagnostike spadati u domen altentativne medicine. Zbog zakonskih obaveza  moramo naglasiti da se pre primene ovih pregleda i tretmana konsultujete sa svojim izabranim lekarom.

Medjutim u izobilju sličnih ponuda i cena teško je proceniti njihov kvalitet zbog čega smo odlučili da vas na ovaj način upoznamo sa realnim mogućnostima i ograničenjima kada je u pitanju dijagnostika i terapija.

Udruženje NIT i Centar za funkcionalnu ishranu I prevenciju Life 4 You u svom radu koristi nekoliko uredjaja za takozvanu ” funkcionalnu dijagnostiku” kako bi mogli zadovojiti potrebe svojih klijenata.

 • O.M.I – Analyzer Wellness analiza namenjena za brzu procenu i otkrivanje mesta gde postoji funkcionalni disbalans. Pogledaj Više…
 • Medicinski softveri popupt uredjaja  za EPD, EAV, NV Testiranje   Više…namenjeni su  lekarima za rad u ordinacijama dok ih osobe bez medicinskog znanja mogu koristiti u svrhu ličnog poboljšanja zdravlja sebe i svoje porodice.Ovim uredjajima moguće je sprovoesti  veliki broj testova i analiza poput:
 • Testa intolerancije na hranu i alergene,
 • Analize mineralno vitaminskg deficita
 • Test na postojanje parazita
 • Miazme
 • Fito preparata
 • Provere efikasnosti leka, vitamina, kozmetike…

Kako odabrati analizu koja odgovara vašim potrebama. Više…

Za više informacija o našem radu I ostalim mogućnosti možete nas kontaktirati OVDE…

Zahvaljujući dostignućima nauke I savremenim uredjajima danas je moguće da se informišete o mogućim poremećajima u svom organizmu I nekoliko godina pre bilo kakvih simptoma a ako već imate neki estetski ili zdravstveni problem moguće je ustanoviti njegov uzrok.

Jedan od načina je O.M.I Quantni analyzer koji brzo i bez ikakvih kontraindikacija daje 33 iscprna izveštaja o funkciji kompletnog organizma.

UPOZORENJE!!!

 Na tržištu postoji veliki broj uredjaja za takozvanu kvantnu dijagnostiku koji se nude na internetu. Veliki broj uredjaja (kopija)sem spoljašnjeg izgleda nema nikakve sličnosti sa originalnim uredjajaima. Njihov kvalitet je vrlo diskutabilan i ako niste dovoljno stručni, nemate iskustva i mogućnostima da proverite dobijene rezultate, dobro promislite pre nego se odlučite da uradite pregled ili kupite uredjaj. Pogledaj link…

Ponuda podrazumeva:

 • Kvantna analiza celokupnog organizma O.M.I Quantnim Analyzerom
 • 33 izveštaja I opšte preporuke dobićete  putem maila.
 • Ponuda ne podrazumeva individualne kosultacije I analizu dobijenih rezultata od strane lekara.
 • Ponuda podrzumeva savete i opšte preporuke iz oblasti ishrane.

O.M.I Analyzer –  je softersko hardverski sistem koji je namenjen brzoj individualnoj proceni zdravstvenih rizika u oblasti wellnessa. Za više infomracija o njegovim i mogućnostima drugih dijagnostičkih uredjaja kao i o mogućnostima saradnje pogledajte Ovde…

Zdravstveni test-brz i jednostavan način da proverite svoje zdravlje.

Alergija, intolerancija ili nešto drugo?

Intoleracija na hranu I mineralno vitaminski deficit prvi su znak da problem postoji. 

Mnogi od Vas se pitaju zašto dijete, tretmani i preparati koje ste koristili u želji da se rešite viška kilograma, celulita, ili nekih zdravstvenih problema nisu delovali. Šta nedostaje gotovo svakoj dijeti ili terapiji koju ste probali?

Jednostavno, nisu prilagođene potrebama Vašeg organizma.

Sve do nedavno, lekar ili terapeut je morao pogađanjem da traži uzrok Vaše gojaznosti ili zdravstvenog problema i to na osnovu onoga što ste Vi podelili sa njim ili je sam zaključio.

Danas  zahvaljujući razvoju nauke I tehnike moguće je da se precizno dobiju informacije o potrebama I nedostatcima vašeg organizma. Moguće je predvidi većinu bolesti zahvaljući dostignućima iz obalsti takozvane funkcionalne dijagnostike.

Wellness consulting Life 4 You želi vam biti prijatelj i vodič u pogledu ishrane i pravilnog odnosa prema sopstvenom organizmu.

Test intolerancije na hranu je idealan za osobe koje žele preventivno da se posvete svom zdravlju i izgledu al  ne podrazumeva: funkcionalnu analizu  organizma niti individualne konsultacije sa nutricionistom.

 

Za one koji žele da saznaju uzrok intolerancije, alergija ili drugih zdravstvenih ili estetskih problema, i da kroz konsultacije sa nutricionistom dobiju individualni program ishrane i terapije,mogu nam se obratiti radi više informacija.

Za više informacija o alergijama i intoleranciji saznajte.. 

LIFE 4 YOU

Zdrave ćelije = zdrav organizam!

 

. Problem starenja izgleda i zdravlja je nešto što brine svakog  čoveka..

Zamislite da vam neko kaže da je moguće:

 • · Zaustaviti bolest ako je imate, ma kako se ona opasno zvala.

· Da postoji način da se zaštitie od takozvanih neizlečivih bolesti da više ne morate živeti u strahu da će te jednog dana dobiti bolest koja je nasledne prirode ili koja je posledica lošeg “stila života”

 • Šta biste bili voljni dati kada bi vam neko rekao  da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, a  da u pedesetoj izgledate kao da vam je 35.

Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih. Medjutim I let na mesec nekada je bio nezamisliv.  Zato otvorite vaš um za nešto novo što će vam omogućiti da razumete kako funkcioniše vaš organizam jer će te samo tada 100% sa sigurnošću znati i verovati da On ima mehanizame za korekciju  gojaznosti, celulita I lek za sve zdravstvene probleme.

Ni jedan estetski ili zdravstveni problem ne nastaje odjednom, on se postepeno razvija,  a da nismo ni svesni opasnosti

 

Krenimo redom. Saznajte koji su uzroci zdravstvenih problema. U svim slučajevima “tajanstvenih” estetski I zdravstvenih oboljenja kao što su: gojaznost (I to je bolest), alergije, migrene, hipertenzija, artritis, dijabetes, epilepsija, kancer,hiv …alaze se ne baš tako tajanstveni uzročnici:

 

 

Cell recovery (obnova ćelije) suština kojom se trebate baviti.

Regeneracija na ćeliskom nivou je suština kojom bi medicina budućnosti trebala da se pozavbavi.

Samo ako su one zdrave I dobro funkcionišu može biti zdrav I organizam, a samo pravilnim radom svih organa I mi možemo biti zdravi.

Mi se ne bavimo bolestima mi govorimo o podmladjivanju i zdravlju vaših ćelija.

I pored ogromnog novca koji se ulaže u pronalaženja “čarobnog” leka za “neizlečive” bolest i revolucionarnog dijeta I tretmana za  estetske probleme poput gojaznosti I celulita još  uvek nema rezultata.

Da li je to moguće ili mi , nismo obavešteni.?

Kako je moguće da i pored toga što postoji preko 6000 naučnih radova u svetskoj naučnoj literature, o deletvornosti I ispravnosti različitih integrativnih metoda informacije o njima čuvaju kao tajna od javnosti.

Jedna od načina da ciljano i veoma precizno delujemo na funkciju ćelije je informoterapija.

Zašto je to tako?

Jedno je sigurno, nemoguće je znati koliko će mo živeti, ali zašto ne preduprediti nešto što se može sprečiti bez ikakvih kontraindikacija.

 

 

Medikametozni test-(funkcionalne procena svega sto zelite da unesete u vas organizam pre nego popijete za bilo koju terapiju ili hranu.

Nemojte bacati novac na proizvode koji ne samo da vam neće rešiti estetski ili zdravstveni problem nego vam mogu škoditi.Dabas zahvaljujući razvoju nauke i tehnike mogće je uz pomoc medikamentoznig testa  saznate kako neki proizvod, ili terapija deluju na vaš organizam pre nego što ga počnemo primenjivati.

                                    

clip_image001

Zašto je to važno? Pa zašto nesto piti ili jesti a da nismo sigurni kako to utice na nas organizam i  hoće li nam to pomoći ili ne.

clip_image002

Kako prepoznati dobar dietetski proizvod i kako preduprediti  neželjene reakcije na hranu, vitamine, dijetetske proizvode, kozmetiku….

clip_image003

Kvantna analiza organizma i radionica pravilne ishrane! Kvantna analiza mineralno vitaminskih potreba organizma, predlog i degustacija funkcionalnog doručka i radionica pravilne ishrane

Zakažite termin direktno na telefon 063 10 20 702

 • Želite li zdraviju hranu za sebe i svoju porodicu?
 • 5 koraka do bolje probave.
 • Prirorodna rešenja za vašu alergiju
 • Kako očistiti organizam
 • Saznajte principe pravilne ishrane, koja hrana vam odgovara na osnovu kvantne analize kompletnog organizma

NAPOMENE

 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda važi za: Kvantna analiza mineralno vitaminskih potreba organizma i radionicu pravilne ishrane uz predlog funkcionalnog doručka.
 • Obavezna najava unapred
 • Radno vreme:  pon-sre-pet 14-18h

Ponuda podrazumeva:

 • Besplatnu Kvantnu analizu mineralno vitaminskih potreba organizma.
 • Predlog I degustaciju funkcionalnog doručka.
 • Radionica pravilne ishrane

Radionicu organizuje udruženje za funkcionalnu ishranu I kulturu življenja NIT, a vodi je Nutricionista Marina Luketina Šunjka.

Na estetske I zdravstvene probleme mogu uticati razne stvari – genetika, metabolizam, intolerancija na hranu, infekcije, stres, i loše navike.  Gene (za sada) ne možete izmeniti, ali svakako možete poraditi na svojoj ishrani.

Ako vam je dosadila jednolična i nezdrava hranan i želite za promenu nešto zdravo. Bez hemije, aditiva I boja u kojoj se nalazi sve što je potrebno vašem organizmu, koja je ukusna, i nije skupa I ako vam je doručak najvažniji obrok dana i da nije sve jedno šta će to biti počećemo od njega.

 • Saznajte  zašto je funkcionalna hrana bolja od vitamina u obliku tableta
 • Kako da Izgledajte i osećate se sjajno, budete vitki.
 • Kako da obnovite energiju i stimulišite imuni sistem.
 • Kako da uživate u hrani bez brojanja kalorija.

Life 4 You

Balkanska 18, i Resavska 11. Beograd, Srbija

www.nit.co.rs