Sunset Tokotrienol i omega 3

Sunset – izvor tokotrienola i omega 3 masnih kiselina.

Picture3

Zasnovan na tokotrienolima (čist oblik vitamina E) iz semena biljke Anato, i Omega-3 masnim kiselinama iz divljeg crvenog lososa sa Aljaske, Kyäni Sunset je dodatak ishrani koji bi trebalo da uzmete krajem svakog dana.

Vrlo neobična biljka čiji je plod bez mesa, Annatto biljka je poznata među kulinarskim stručnjacima po svojoj svetlo crvenoj boji semena koje se koristi kao prirodna boja u mnogim namirnicama. Tek relativno nedavno otkrivena su antioksidantna svojstva ove izuzetne biljke. Ekstrakcijom ove biljke dobija se smeša 1% tokoferola i 99% tokotrienola koji je 6000 puta jači antioksidans od vitamina C. Tokotrienol je jedan od oblika vitamina E, čiji je molekul kraći i pokretljiviji od molekula tokoferola i samim tim prodire u slojeve masnog tkiva mnogo efikasnije.

 

 

Dokazano je da uzimanje tokotrienola pomaže u sledećim situacijama:

Vitamin-E-tocotrienols-show-cholesterol-benefits-for-healthy-adults-Study_strict_xxl

– u oporavku kod ljudi koji su imali moždani udar

– utiče povoljno pri lečenju raka pankreasa

– deluje sinergistički, tj. povećava efekat lečenja raka dojke

– deluje antiproliferativno (ne dozvoljava bujanje malignih ćelija) kod raka prostate

– pomaže kod hemoterapija u lečenju raka kože

– smanjuje nivo holesterola u organizmu

– smanjuje rizik od dijabetesa tipa 2

– utiče na oporavak koštane srži nakon primljene velike doze radijacijecognitive

 

Ono što je najbitnije kod tokotrienola je da ne postoji utvrđena maksimalna dnevna doza, tj. nije utvrđena toksičnost kod korišćenja velikih doza. To znači da ne postoji velika mogućnost neželjenih efekata.
Druga, ništa manje bitna komponenta Kyani Sunset-a su Omega-3 masne kiseline, tj. riblje ulje dobijeno od aljaskog divljeg crvenog lososa. Dve bitne stvari čine različitim naše riblje ulje od ostalih preparata na tržištu. Prvo, naše ulje se dobija ceđenjem čistog filea aljaskog divljeg lososa i drugo, vrlo bitno, aljaski crveni losos je biljojed, hrani se uglavnom algama i planktonom, pa u sebi nema tragova teških metala kao ribe koje su mesojedi.

Ulje aljaskog crvenog lososa u Kyani Sunsetu sadrži najveću prirodnu koncentraciju astaksantina poredeći sa drugim ribama i ne sadrži sintetički kolorant kantaksantin koji se često nalazi u lososu gajenom u farmama, u veštačkim uslovima. Astaksantin je karotenoid, i kao takav daje divljem aljaskom  lososu svoju brilijantnu crvenu boju. Smatra se  moćnim antioksidansom koji se rastvara u mastima, štiti ćelijske membrane od slobodnih radikala u organima kao što su koža, oči, i krvni sudovi.

Kyäni Sunset™ 90 Kapsula

  • Cena: 5.076,00 din

 

SANSET

Kyäni Sunset je savršena kombinacija omega-3. Ovaj pionirski proizvod koristi čista sjemena Aljaški sockeye losos. Ova jedinstvena kombinacija je dostupna isključivo u Kyäni Sunset-u.

 

 

Za mogućnost nabavke i savet o primeni  i  načinu doziranja možete nam se obratiti OVDE… 

kyani-sunset-3-940