TAHEEBO-Sveto drvo

 TAHEEBO-Sveto drvo

 

Naš imuni sistem je čuvar koji bdi nad dobrobiti našeg tela i održava uspostavljenu prirodnu harmonijsku ravnotežu. Ukoliko imuni sistem oslabi u našem organizmu, razvijaju se ćelije bez kontrole, virusibakterije, tumori na štetu organizma. Potrebno je da sačuvamo svoj odbrambeni (imuni) sistem i da ga ojačamo, zato pozovimo kao podršku Taheebo kapsule za očuvanje zdravlja, ili kako ga još zovu Ipe roxo, Pau D Arco, Lapacho, Sveto drvo.O korisnom delovanju aktivnih sastojaka biljke Taheebo (Lapachol, Quechua) napisano je više naučnih studija i sve govore o uspešnoj podršci ove biljke u očuvanju čovekovog zdravlja. Navedene aktivne materije deluju kao prirodni antibakterijski agensi i vrlo su moćni u ubijanju virusagljivica parazita. Zbog prisustva lakoasimilirajućeg gvožđaTaheebo povoljno deluje i kod anemija. Taheebo je takođe bogat mineralima i mikroelementima kao što su: kalcijumgvožđecinkmagnezijum,manganfosforkalijumnatrijum, kao i vitaminima C,  i nekim vitaminima B grupe.

Taheebo radi ono što je najvažnije za naš organizam: čisti organizam od toksina,virusabakterijagljivica, produkata razgradnje… Na ovaj način revitalizuje organizam i pomaže organizmu da proizvodi nove zdrave ćelije, a imunom sistemu da se oporavi i preuzme glavnu ulogu u borbi za očuvanje zdravlja.

Doktori Meyer i Ruiz su Taheebo upotrebljavali za lečenje alergija, ali i raznih vrsta raka  uključujući i leukemiju. Postoje i izveštaji o uspehu ove biljke u lečenju herpesa i drugihprenosivih bolesti.

 Taheebo pomaže kod kandidijaza i ostalih gljivičnih obolenjacrevnih oboljenjadijabetesa,arteriosklerozeastmečira želuca i dvanaestopalačnog crevagastritisa,Helicobacter pylorigripamigrenapsorijaze i ostalih kožnih bolesti,  vaginalnih infekcija i drugih bolesti.

Louise Tenney nije bez razloga rekao da je Taheebo biljka za sve slučajeve.

Podrška organizmu odnosi se na:

  •  Jačanje imuniteta i revitalizacija organizma
  •  Eliminacija štetnih materija, toksina, virusa i bakterija iz organizma
  •  Regulisanje metabolizma
  •  Stvaranje novih zdravih ćelija
  •  Rešavanje problema sa alergijskim oboljenjima
  •  Rešavanje problema sa kandidom
  •  Rešavanje problema sa dijabetesom, astmom, gastritisom