Test intolerancije i zakazivanje

Poštovani, zahvaljujemo vam se na ukazanom poverenju I prilici da vam kroz savete i sugestije budemo prijatelj i vodič u pogledu ishrane I pravilnog odnosa prema sopstvenom organizmu.

 

Radi što bolje komunikacije, ostvarenja dobrih rezultata upoznaćemo vas o tome šta dobijate u okviru ponude intolerancije na hranu, kao i o drugim mogućnostima koje nudimo članovima našeg centra.

 

Kupovinom vaučera preko internet portala postajete automatski  član kluba  za funkcionalnu ishranu NIT čime stičete mogućnost da neke stvari poput saveta u pogledu različitih estetskih ili zdravstvenih probla dobijete po daleko povoljnim uslovima.

  Posle zakazivanja termina i obavljene analize intolerancije na hranu, putem mejla u roku od dva do tri dana dobićete spisak namirnica koje možete da koristite, koje bi trebalo da izbegavate, i koje možete koristiti obazrivo.

 

 Biorezonantni test intolerancije

Svaki čovek ima jedinstven genetski zapis koji odredjuje I naše fiziološke funkcije. Stvaranje energije je primarni zadatak organizma I organizam se trudi da tu energiju uzme iz odgovarajućih namirnica.

U skladu sa genetskim zapisom svaka osoba ima potrebu za različitim namirnicama kao izvorom energije.

 Biorezonantni test intolerancije na hranu najednostvni je put da otkrijemo šta je za naše ćelije dobro a šta loše.

Kompjuterski program, koristeći sličan princip koji se koristi i pri merenju EKG signala, meri potencijale naših ćelija I uporedjuje ih sa svojom bazom podataka.

Testiranje se sprovodi tako što su se preko elektroda na čelu rukama i nogama dobijaju parametri unutar našeg organizma na ćeliskom nivou.

 

 

 

 

 Pametnim izborom hrane uz pomoć testova netolerancije moguće je preduprediti I otkloniti mnoge zdravstvene probleme.

U roku od 3 nedelje posle testa intolerancije više od  75% ljudi koji se pridržavaju preporuka osećaju poboljšanje zdravlja.

 

Ukoliko ste već pokušavali da eliminacijom neke hrane ili nekom drugom terapijom rešite vaš problem, i niste postigli rezultate naša je preporuka  da sprovedete detoksikaciju I revitalizaciju organizma.

Samo na ovaj način kada se usresredimo na uzrok problema a ne na posledice koje vi primećujete na osnovu reakcije na neku hranu, prašinu, polen…rešićete vaš problem zauvek.

Individualni savet ili program ishrane bazira se na parcialnoj ili kompletnof funkcionalnoj analizi vašeg organizma.Radi više informacija o ovoj mogućnosti možete nam se obratiti na telefon 063 10 20 702.

Saznajte prednosti funkcionalne analize u poredjenju sa drugim vidovima dijagnostike, ultra zvuka, skenera i klasičnih krvnih alnaliza.

Više…

 

Za zakazivanje termina pogledajte koji su termini slobodni i putem SMS poruke na tel. 063 10 20 702 obavestite nas koji vam termin odgovara.