Toksičnost osnovni uzrok gojaznosti, starenja i bolesti.

TOKSIČNOST-OSNOVNI UZROK GOJAZNOST, STARENJA

TOKSIČNOST-OSNOVNI UZROK GOJAZNOST, STARENJA I BOLESTI

Uticaj toksičnosti na estetske I zdravstvene problema.

 Informacija o proizvodima i mogućnostima njihovog naručivanja  možete saznati Ovde…

Više od 70% dijagnoza u svetu, po podacima SZO su netačne. Svaka četvrta bolesnička postelja je zauzeta bolesnikom koji se leči kao posledica uticaja od strane sistema zdravstvene zaštite. Za vreme desetodnevnog štrajka lekara u Izraelu smrtnost se smanjila u celoj zemlji – i to nisu pojedinačni slučajevi.

Službena medicina je suočena sa nagomilanim problemima. U vezi s tim, svakome ko se brine o svom zdravlju mogu biti korisne informacije o različitim pravcima medicinske profilaktičke budućnosti.

Saznaj ….Zašto smo bolesni? 

Ovo pitanje postavljaju sebi i drugima milioni ljudi.Šta uraditi da bi se živelo dugo, bez bolesti, radujući se životu, družeći se i stvarajući. Zašto se u najodgovornijim trenucima našeg postojanja, iznenada slamaju nasši odbrambeni mehanizmi. Šta možemo uraditi da sprečimo taj proces? Ovde ne možemo odgovoriti na sva pitanja, ali se možemo ozbiljno dotaći vrlo važnog aspekata samokontrole sopstvenog zdravlja.

Sitemsko čišćenje

Ovo je važno za svakog ko hoće biti zdrav. Drevna kineska poslovica kaže: „ Svoju boelst traži na dnu tanjira“. Ova narodna mudrost je hiljadama godina opredeljivala osnovne pravce ozdravljenja organizma čoveka istočnih zemalja. Avisena je govorio:“Bolestan čovek mora prvo da prestane jesti, drugo – da očisti creva, treće – da izmeni svoju ishranu i očisti limfni, urinarni i želudačnocrevni trakt i ako sve to ne pomogne – može se obratiti lekaru.“

U pojavi bolesti postoje, minimalno, četiri grupe uzroka bolesti. Posle njihovog opisa, videćemo da postoji realna mogućnost da se od bolesti i izbavimo.

 

Prvi uzrok obolevanja

Ćeliska toksičnost usled nepravilne ishrane…

Receptura (sastav) kocke za supu

Natrijum glutaminat (E 621) ulazi u sastav i popravlja ukus kocke za supu, supe iz kesice, soja sosa i različitih dodataka hrani (vegeta…). Ovaj začin utiče na:

  • oštećenja velikog mozga do pojave Alchajmerove bolesti
  • pogoršanje stanja obolelih od bronhijalne astme
  • „sindrom kineskog restorana“ (vrućina, mučnina, lupanje srca)
  • oštećenje vida
  • glaukom

Poslovice:“sami sevi kopamo grob kašikom i viljuškom“ i „svoju bolest traži na dnu tanjira“ imaju duboki smisao. Praktično smo prestali da upotrebljavamo „žive“ namirnice neophodne organizmu. Tu se, naravno, misli na sveže voće i povrće, jagode, prirodno mleko, domaći sir, sveže meso, ribu, prirodne sokove… Mi, naravno, koristimo pobrojane produkte, ali ih najpre „ubijemo“, pa se onda trudimo da ih usvojimo. „Ubistvo“ produkta nije kao što se misli ubistvo životinje. Naprotiv, to su prijatne stvari koji jako volimo. Oružje za „ubistvo produkta“ su: so, šećer, sirće, limunska kiselina. Način „ubijanja“ je veoma originalan – dodavanje ovih komponenti u gotova jela koje ima za posledicu delimični ili potpuni prestanak rada fermenata za varenje. Fermenti – materija belančevinastog sastava koji rastvaraju hranu na sastavne delove. Neprekinuti lanac fermentativnih procesa – to je osnova života. Samo uz normalna rad fermenata se iz hrane izvlači energija neophodna za život. Ogromna greška u životu svakog čoveka je upotreba u ishrani „mrtvih, večno upotrebljivih namirnica“. U takvoj situaciji organizam mora sam proizvoditi fermente za usvajanje hranljivih sastojaka pri čemu gubi ogromnu količinu energije. Još gore je upotrebljavati u ishrani produkte koji su „ubijeni“, hemijskim putem smrtno opasnim za ćeliju primenjujući poslednja dostignuća nauke. Tu se, prvenstveno, misli na kancerogene E dodatke, konzervante tipa formaldehida, razne farbe, stabilizatore, blokatore fermenata, antibiotike, hormone, kiseline…

Produžavajući vreme upotrebe produkata, nauka pogubno deluje na organizam. Svi ovi dodaci slabe ili uništavaju imunitet, rad limfnog sistema, ekskretornu funkciju bubrega i digestivnog trakta.

 

 

Upotreba ovih produkata dovodi do pojave velikog broja bolesti koje je nemoguće izlečiti bez odstranjenja tih produkata iz ishrane.

Nikad ne jesti proizvode sa neograničenim rokom trajanja!!!

Recept parizera, viršle…

  • Teksturisana sojina belančevina PROF am 974, ARCON F, S, T ili TVP 165-114
  • E 621 pojačan pojačivačem „ukusa mesa“ Natrijum glutaminatom
  • Karatinan BEBGEI NBF 270, GPI 200 (polisahard za povećanje težine gotovog proizvoda)
  • Stabilizator boje Eritorat natrijum da se dobije izgled „mesne“ iluzije, difosfat natrijuma abastol 772 za zasićeniju nijansu „mesa“

Opasni dodaci hrani

Uzročnici zloćudnih tumora

E: 103, 105, 121, 123, 125, 126, 130, 131, 142, 152, 210, 213, 217, 240, 330, 447

uzročnici bolesti digestivnog trakta

E: 221-226, 320-322, 338-341, 407, 450, 461-466

Alergeni

E: 230, 231, 239, 311-313

Uzročnici bolesti jetre i bubrega

E: 171-173, 320-322

Drugi uzrok oboljevanja

Nedostatak vode u organizmu zbog pogrešne vode koju pitjemo.Više…

Uticaj nedostatka vode na organizam

1-2% žeđ – osećaj nespokojstva, smanjen apetit, radna sposobnost manja od 20 %
4% mučnina, vrtoglavica, umor i emotivna nestabilnost
6 % nekoordinisanost pokreta  i govora
10 % uz sve gore navedeno, narušena je termoregulacija i počinju da umiru ćelije
11 % sada već nije dovoljno napiti se vode. Hemijska ravnoteža organizma je pretrpela ozbiljne promene. Potrebna je profesionalna medicinska pomoć.
20 % može nastupiti smrt.

 

Mi pijemo sve što mućka i teče samo ne to što je tako neophodno našem organizmu.

Kao po pravilu, to su hemijski napici: Coca-cola, šveps, mineralna voda, nes kafa, aromatizovani čajevi, hemijski obrađeno mleko. Organizmu ništa od toga ne treba. Njemu je neophodna (kao vazduh) „živa“, bazna voda. To je veliki problem, ne toliko tehnički, koliko psihološki.

 

Ni u kom slučaju se ne sme piti hlorisana voda iz vodovoda!!!

 

Hlor ubija bakterije ne samo u vodi, nego i u našim crevima, te najcenjenije bakterije u našem organizmu. Kuvanjem vode, hlor se ne uništava, već prelazi u nerastvorljivo jedinjenje hlor-dioksid, vrlo jaki otrov. Vodu pre kuvanja treba ostaviti 24 sata uz regularno mešanje da bi hlor „izvetrio“.

 

 

Treći uzrok obolevanja

 

Ekološki i endogeni uticaji na organizam

 

Lekari sveta su došli do jedinstvenog zaključka:“Ekološka kriza je osnovni uzrok koji će uništiti čovečanstvo“.

Više od polovinu obolenja već smatraju kao posledicu ekološke krize. Šta je to endogena intoksikacija. To su tehnološki otrovi – industrijski i kućna hemija (lakovi, boje, rastvarači, deterdženti…) prljavi vazduh ivoda sa oko 13000 toksičnih supstancija i mnogo ostalog što putem vazduha, vode, kože ulazi u organizam i truje nas.

Jedan od primera „grehova“ države prema zdravlju naše dece je otvaranje vrtića i škola sa nezavršenom izgradnjom ili remontom, koji se završavaju dok su deca u školi ili vrtiću. Tako uljane farbe i rastvarači vazduhom ulaze u dečiji organizam i oštećuju ga (najviše jetru – i to najčešće nepovratno).

Četvrti uzrok obolevanja

Gljivična hipoteza..terapija sodom bikarbonom.

.Agresija bakterija, virusa, i parazita

 

Statistički više od 90 % čovečanstva je nosilac parazita. Autori poslednjih medicinskih ispitivanja su ustanovili da je 85 % odraslih amerikanaca nosilac bar jednog vida parazita. Neki specijalisti misle da se taj broj kreće oko 95 %.

U ljudskom organizmu mogu da žive više od 100 oblika parazita – od mikroskopskih do glista dužine nekoliko metara.“ Po mom mišljenju jedan od najslabije dijagnostikovanih problema zdravlja su paraziti“. Znam da je moja izjava dovoljno smela, ali je zasnovana na dvadesetogodišnjem iskustvu i više od 20000 pacijenata“ – dr Ros Anderson.

U prirodi, pored čoveka živi veliki broj drugih živih vrsta, čak višedrevnih i bolje prilagođenih životu na planeti nego što je čovek. Nikada se bakterije ili gljivice neće hraniti onim što je štetno po njih. Čovek to radi konstantno. „Ubivši“ hranu mi smo je zaštitili od bakterija, gljivica, ali sa njom – ubijamo i sami sebe.

Po podacima SZO, 70 % dijagnoza u svetu je netačno i to u razvijenim zemaljama. Tačnost dijagnoza klinike Mejo u Americi je oko 35%. Često se kaže kako neka bolest nema uzroka (ili je to stres). Uzrok postoji, ali ga mi ne znamo. Npr. parazit Toksokara ili pseća askarida liči na čovečiju askaridu, ali nije dugačka 20-30 cm, nego 10-15 cm.

Ona se u ljudskom organizmu ne razmnožava (tj. ne daje potomstvo) i ne polaže jaja. Pregled stolice na jaja parazita je negativan, a parazit živi u celom organuizmu i uništava ga ( čak i očne jabučice). Ogroman broj pasa je zaražen Toksokarom i jaja parazita rasprostranjuju preko zemlje npr. mesta za igru sa peskom. Po rezultatima, 2003. Godine, broj obolelih je povećan za 50 %. Pedesetih godina prošlog veka H.Wilder je proveo istarživanje na 24 oka koja su bila izvađena u bolnicama sa sumnjom na tumor. U 20 slučajeva, on je otkrio larve Toksokare (83,3%).

Sedamdesetih godina prošlog veka pri sličnom ispitivanju od 254 izvađena oka, larve glista su nađene  u 35,5% slučajeva.

Wellness konsalting Life 4 You poklanja bestplatan Test na postojanje toksičnosti svima koji su ovaj tekst pročitali u celini.

 

Toxic Body Screening

ZNATE LI KOLIKO STE TOKSIČNI?

 

1. Imate li višak kilograma, alergiju ili probleme na koži?

2. Jeste li često umorni, čak i nakon dobro prospavane noći?

3. Imate li visok holesterol, čak i kada vodite računa o ishrani I vežbate svaki dan?

4. Imate li želju za kafom, šećerom ili brzom hranom?

5. Imate problema sa probavom?

Sve su to simptomi “toksičnog preopterećenja” I ako ste odgovorili “da” na bilo koje od gore postavljenih pitanja, vaše telo veratno vapi za čišćenjem. 

Ukoliko želite da očistite organizam Life 4 You vam nudi….

 

 

21 day Detox Body Solution

 

Zamislite da vaše telo ima Recycle Bin dugme poput vašeg kompjutera.

 

Kada ga pritisnete  automatski će izbaciti toksično smeće koje se godinama taložilo u vama I usporavalo vaš metabolizam.

 

 

 

Zamislite na trenutak … Što ako je vaše telo ima ovo dugme.,baš kao i vaš kompjuter. Jednim pritiskom na njega ti možeš izbaciti svo smeće iz njega.

Ako ste iscprpljeni, umorni, ako nemožete smršatiili imate problema s Vašim probavom… ako više ne funkcionišete kao pre… odgovor je jednostavnije nego što mislite.

Odgovor je jednostavan treba vam Beauty Detox Solution ™.

Za samo 21 dan  uz Beauty Detox Solution vaš organizam će se vratiti u “fabričko stanje” onakako kako je to tvorac I osmislio.

 

 

Ponovo će te imati energiju, budićete se odmorni posle dobro prospavane noći, bićete efikasni nego ikada pre, lakše će te gubiti kilograme koji se neće više tako lako vraćati.

A najbolje od svega …. sve je to mogće bez lekova.

Program je prirodan, bezbedan i bezbolan. Pravo je vreme da reciklirate vaš organizam uz program Beauty Detox Solution 

 

 

Beauty Detox Solution je originalan i proveren sistem

koji ima ima nekoliko faza.

 

 

 

·

Toxic Test.

Uz pomoć biorezonantnog analizera za samo desetak minuta bez bola, igala I zračenja znaćete stepen vaše toksičnosti I koji su organi nej više ugroženi kako bi upravo od njih krenuli.

·

Medikamentozni test

uz test intolerancije na hranu I analizu mineralno vitaminskiog deficata imaćete inforamciju o svemu što je potrebno da vaš organizm  ispravno funkcioniše, apsorbuje i izbaci štetne materije poput teških metala, radionukleotida, holesterola, emulgatora…

·

O.M.I therapy

Je 100% individualan program baziran na osnovu ortomolekularnih, inforamacionih I energetskih potreba Vašeg organizma.


Analiza postignutih rezultata svakih 14 dana.

Ukoliko još uvek nemate vremena za sebe možete pokušati sa malim svakodnevnim izmenama tako što će te zameniti lošu naviku – dobrom. Saznaj više… 

Važnost debelog creva i neophodnost čišćenja i detoksikacije. Više…