Uživajte u hrani bez brojanja kalorija

CENTAR LIFE 4 YOU

Otkrite koji je vaš optimalni način ishrane i suplementacije i uživanje u hrani bez brojanja kalorija!

prava dijeta za vas

 Funkcionalni Diet Test podrazumeva:

 • biorezonantni zonski test                          5.000 din
  • test intolerancije na hranuo
  • softverska procena optimalne suplementacije (predvidjeno klijentima koji žele da naruče i koriste istestiranu suplementaciju)
  • pisani izveštaj – spisak namirnica koje se mogu, i koje nebi trebalo da se koriste u naredna 3 meseca
 • biorezonantni EPD test                               12.300 din                  
  • Funkcionalna Nutritivna Analiza
  • EPD test intolerancije na hranu
  • analiza i procena optimalne suplementacije (predvidjeno klijentima koji žele da naruče i koriste istestiranu suplementaciju)
  • analiza i procena nutriceutika (predvidjeno klijentima koji žele da naruče i koriste nutriceutike
  • analiza i procena infoceutika  (predvidjeno klijentima koji žele da naruče i koriste infoceutike )
  • pisani izveštaj – spisak namirnica koje se mogu, i koje nebi trebalo da se koriste u naredna 3 meseca.

 

Mnogi od Vas se pitaju zašto dijete, tretmani i preparati koje ste koristili u želji da se rešite viška kilograma, celulita, ili nekih zdravstvenih problema nisu delovali. Šta nedostaje gotovo svakoj dijeti ili terapiji koju ste probali?

 Nisu prilagođene potrebama Vašeg organizma.

Sve do nedavno, lekar ili terapeut je morao pogađanjem da traži uzrok Vaše gojaznosti ili zdravstvenog problema i to na osnovu onoga što ste Vi podelili sa njim ili je sam zaključio. Danas smo zahvaljujući OMI analajzerima moguće je za samo petnestak minuta bez dugotrajnih analiza, snimanja i vađenja krvi ustanovimo uzrok estetskih i zdravstvenih problema kako bi preporuka u pogledu ishrane I terapije mogla biti prilagodjena vašim potrebama.

OMI Test – ortomolekularni informacioni test u mogućnosti je da otkrije funckionalne nepravilnosti u organizu mnogo pre drugih dijagnostičkih metoda i pre pojave simptoma. Nakon obavljenog screeninga sistem će nam omogućiti nekoliko stotina izveštaja čijom analizom stručna osoba može ukoliko je to potrebno i ukoliko klijent želi da otkrije mehanizam nastanka ili uzrok problema kao i mogćnost izrade 100% individualnog nutritivnog, detox ili tretmana iz oblasti integrativne i kvantne medicine.

Nakon ovakvog pretresa Vašeg organizma, nema više tajni za Vas, znate sa čim se borite, a kako… dobićete stručan savet.

Zašto bacati novac na proizvode koji obećavaju čuda i brze rezultate a da nismo sigurni kako oni mogu uticati na vaš organizam. Zašto rizikovati kada možemo proveriti!

Otkrite jednostavno i brzo koji je vaš optimalni način ishrane i suplementacije uz pomoć Funkcionalnog Diet Testa. 6.000 din

Više informacija o našem radu pogledajte na ovom linku….