Wine BioDesign Therapy

Najnovije antiaging oružije nije novi hiruški zahvat, inekcija ili čudotvorna krema. Na osnovu brzog i preciznog  O.M.I Testa, pokazalo se da čaša cnog vina dnevno za žene I dve za muškarce značajno doprinosi usporavanju biološke starosti organizma.

wine biodesign3

Wine Biodesign Therapy jedini je 100% personalizovan wellness program u kojem se koriste “lekovita” svojstva odabranih vina u terapeutske svrhe.  Ovaj sistem  je  objedinio  moć prirode, iskustvo tradicionalne I dostignuća kvantne medicine. 

Zamislite budućnost u kojoj vam nutricionisti umesto neukusnih dijeta  preporučuju hranu i poslastice u kojima možete uživati bez ograničenja i griže savesti. 

Mesto gde umesto igala, hemije I zračenja,  unutar jedinstvene terapeutske kapsule uživajući u vinu koje je dizajnirano samo za vas, možete obnoviti energiju, anulirati efekte nakupljenog stresa, relvitalizovati I ojačati imunitet.

Wine BioDesign Therapy namenjen je  osobama koji žele da u stvarima koje vole i u kojima uživaju dobiju maksimum.

Centri koji sprovode ovaj program imaju mogućnost da svojim klijentima pored Wine Biodedign Therapy preporuče:

  • Individualni program funkcionalne ishrane,
  •  spa i wellness  tretmane koji su 100% prilagodjeni njihovim potrebama i bez ikakvih kontraindikacija.

Functional Wine Test je neinvazivan, bez bola, hemije I zračenja I predstavlja najnovije dostignuće u oblasti funkcionalne dijagnostike.

Ceo program Wine Biodesign Therapy namenjen je razvoju turizma i proširenju wellness ponuda. Lekovitost vina je poznata a kroz  Wine Biodesign Therapy program klijenti će praktično razumeti  delotvornost vina i terapije.

Odabir vina I Individualna procena podrazumeva 2 koraka:

  1. Odabir vina od strane Someliera
  2. Functional O.M.I Wine Test

 

POVEZANE TEMA

 Nove mogućnosti u radu Sommelieraslide-ortomolecular 2

 FUTURE SOMMELIER…images 5