blog NIT

VAŠ VODIČ ZA PAMETNE ODLUKE

Zašto sumnjati, proveri!

ŽELITE LI SAZNATI?

Koja vam hrana smeta?

Šta je uzrok vaših estetskih ili zdravstvenih problema poput gojaznosti, alergije, problema sa probavom, glavobolje…?nutritivni detective

Kako lekovi i terapija koju koristite zaista deluju na vaš organizam?

 

Želite li saznati kako možete dobiti odgovor na ova i mnoga druga pitanja: brzo, pouzdano i bez igala hemije i zračenja ?

Pozovite nas za više informacija….

More info…

ZDRAVSTVENI DETEKTIV

Kada ste u nedoumici kolika vam je temperatura, pritisak ili nivo šećera u krvi vi jednostavno izmerite njihove parametre uredjajima koji mere temperaturu tela, nivo šećera ili visinu krvnog pritiska.

Na sličan način, moguće je izmeriti različite biofizičke parametre organa i organskih sistema i na taj način dobiti veoma važne informacije o svom zdravlju.images 5

Nutrition Detective  

 

DNS (Diet Nutrition Software)   – je revolucionarni Hardware and Software Diagnostic Complex (HSDC)  koji meri biofizičke parametre organizma, analizira dobijene rezultate i nudi stručne preporuke.

DNA Diet Nutrition Analysis pored testa na gluten u mogućnosti je da obavi preko 20.000 testova i analiza. Metoda je potpuno bezbolna i nema nikakvih kontraindikacija.

ZAŠTO SUMNJATI. PROVERI….

Povezane teme….

TEST INTOLERANCIJE NA GLUTEN (CELIJAKIJA) BIOREZONANTNIM TESTOM

Hronična dijareja, umor i bolovi u zglobovima samo su neki od simptoma koji ukazuju na nepodnošenje glutena u telu.

Резултат слика за hleb i žitarice
Ovaj poremećaj u medicini je poznat kao celijakija i javlja se kod oko jedan odsto bele populacije. Mada se celijakija teško prepoznaje, jer su simptomi izraženi tek kod 10 do 20 odsto obolelih, relativno se lako leči i drži pod kontrolom.
– Kod onih koji imaju klinički prepoznatljive simptome, jedna polovina ima dugotrajnu dijareju, gubitak apetita i stagnaciju ili gubitak telesne težine. Druga polovina prepoznaje se kliničkom slikom zaostajanja u rastu ili sazrevanju, zatim po upornoj anemiji koja se ne koriguje nakon primene preparata gvožđa na usta i hroničnim zatvorom – objašnjava prof. dr Nedeljko Radlović sa Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Biorezonantni test na gluten i drugu hranu

Ako ste primetili da  vam neka hrana ne prija, ako sumnjate da ste alergični ili intolerantni biorezonantni test bi moga otkloniti ili potvrditi vašu sumnju.
Резултат слика за gluten test
Osetljivost i alergije na hranu danas su uobičajena pojava.  Blogeri na internetu i YouTube kanali nude obilje informacija i saveta na ovu temu koje su često zbunjujući i protivrečni a često nude više pitanja nego odgovora.

Ako i vi imate slečne nedoumice, ako sumnjate da bi mogli biti netolerantni ili alergični  na određene namirnice evo nekoliko saveta i mogućnosti.

foodintolerance-88 (1)