Zdravstveni detektiv

Zdravstveni detektiv.

 

Uštedite vreme I novac I za vrlo kratko vreme bez bola hemije I zračenja saznajte slabe tačke vašeg organizma  i  predispozicije za razvoj ozbiljnih problema.

grinders_lead_large_verge_super_wide 4

Da li bi voleli da zavirite unutar vašeg organizma kako bi saznali šta je uzrok visual-md6vaše hipertenzije, nadutosti, zamora, osipa po koži, nesanice, i hroničnih problema?

Da li bi želeli da saznate ima li neke koristi od lekova ili suplemenata koje mesecima pijete ili uzalud trošite novac zato što vam trenutno one I nisu potrebne.

Zahvaljujući funkcionalnim biorezonantnim  skenirima  moguće je utvrditi slabossti I nepravilnosti organa pojedinačno I organizma u celini.

Te slabosti mogu biti usled nedostatka: minerala, vitamina, enzima, amino kiselina…ali I usled toksičnosti, postojanja parazita ili nedostatka energetskog potencijala unutar ćelija.

Funkcionalna dijagnostika i analize.

Funcionalne analize postaće nezamenjive u oblasti preventivne medicine jer je po prvi put moguće bez bola, hemije i zračenja, brzo I precizno izvršiti procenu vašeg zdravlja, predispoziciju za razvoj oboljenja I dve godine pre prvih simptoma.

Primena funkcionalne dijagnostike …images 5

Centar Life 4 You svima koji vode računa o svom izgledu I zdravlju I žele da provode vreme uživajući u životu želi da ponudi nekoliko jednostavnih mogućnosti. Zakažite besplatne konsultacije još danas…Više…

Izgled analize…